„Naiste rohke osalusega paistis silma esimest aastat turniiri korraldanud Kohila, kus naiste arv ületas pea alati meesmängijate arvu. Selle suvine osalejate rekord ja esikoht meestearvestuses kuulub Võrule. Marko Meti ning Karolin Raudsepa poolt organiseeritud kaheksandale Võru etapile tuli kohale koguni 72 võistlejat," selgitas Credit24 Suvevolle ja Rahvaliiga projektijuht Tiit Savason. „Rebimine reitingutabeli tipus oli kuni sarja lõpuni väga tihe. Pärast viimast etappi mahtus esinelik meestearvestuses nelja punkti sisse. Robert Täht (Võru) ja Jaak Kivend (Jõhvi) teenisid võrdselt 104 punkti, kuid kuna Robertil on rohkem etapivõite, siis kuulus esikoht temale. Robert Täht oli kaheksast etapist võidukas koguni kuuel korral. Kolmanda koha sai meestearvestuses Viljo Jüristo Paidest 100 punktiga (5 etapivõitu) ja neljas oli sama punktiarvuga Margus Miller Kohilast."

Taebla 8 etapi parimad mängijad Lauri Lilleoks, Kersti Brant, Reelika Smill, Kaire Kuura. Foto: Andra Kerge

Taebla 8 etapi parimad mängijad Lauri Lilleoks, Kersti Brant, Reelika Smill, Kaire Kuura. Foto: Andra Kerge

„Naistearvestuses oli parim mängija Kaia Mägi Saaremaalt, kes teenis kokku 104 punkti, teise koha saavutas eelmise aasta Credit24 Suvevolle naismängija Karin Birnbaum Põlvast 102 punktiga, kolmas oli 100 punktiga Aljona Tumanova Jõhvist ja neljas Katleen Kangur 99 punktiga Kohilast," kommenteeris sarja tulemusi Tiit Savason. „Tänan Eesti Võrkpalli liidu poolt kõiki osalejaid, korraldajaid ja toetajaid. Võrkpallisuvi pole siiski veel lõppenud, üle Eesti on toimumas palju erineva tasemega turniire. Sportliku suve jätku ja head loosiõnne kõikidele suvevolletajatele," lisas Savason.

Kõikide Credit24 Suvevolle mängijate vahel, kes on osalenud vähemalt pooltel etappidel loositakse järgmise nädala kolmapäeval, 01. augustil Elmari raadio hommikuprogrammis välja kaks reisipaketti kahele Ahvenamaale rannavolle MK-etapile.

Credit24 Suvevolle 2012 aasta etapid toimusid alates 12. juunist - 24. juulini, kaheksal järjestikkusel teisipäeval algusega kell 17.45, samaaegselt Pirital, Taeblas, Kärdlas, Kuressaares, Pärnus, Rakveres, Tartus, Viljandis, Võrus, Tõrvas/Otepääl, Põlvas, Paides, Kohilas ja Jõhvis.

Suvevolle teise hooaja tulemusi saab vaadata veebilehelt volley.ee/suvevolle. Värskemaid rahvavõrkpalliuudiseid, fotosid ja videomaterjali leiab ka Credit24 Rahvaliiga Facebooki fännilehelt.

Credit24 edukaim 8 etapi võistkond Taeblas. Foto: Andra Kerge

Credit24 edukaim 8 etapi võistkond Taeblas. Foto: Andra Kerge
Taebla 8 etapi võidutiim. Foto: Andra Kerge