Oleme uhked oma esimese aastaringi üle. Meie laulustuudio õpilane Mari-Liis Kirs, keda õpetab Kadri Savva, valiti edasi Jõgeva maakonna laulukarussellist, mis toimus Põltsamaal, üleriikilisse vooru.

Kuidas tal seal edasi läheb, näeme juba järgmisel õppeaastal televisioonist, aga hoiame pöialt.

Tantsustuudio vanem rühm Ave Lääne juhendamisel käis Jõgevamaad esindamas koolitantsuga Jõhvis. Enne seda toimus eelvoor Jõgeval.

Pilliõppes lõpetasid sellel aastal H. Elleri nim Tartu muusikakooli Tabivere filiaali Artur Aunap (akordion), Kadi Eller (klaver), Merit Eller (klaver) ja Jaanika Unt (klaver). Lõpueksami kava, kus lõpetajad pidid mängima neli pala, lindistati ja kuulati Tartus eksamikomisjonis üle. Suure kiituse osaliseks said Jaanika ja Merit oma maksimaalsete punktide arvuga.

Elu võime võrrelda imelise puuga, mille harusid me kujundame ise ja anname talle elujõudu haridusega. Mida mitmekülgsem see on, seda harulisemaks see puu meist kasvab.

Ootame uusi õpilasi juurde oma huvikooli peresse 3. septembril kell 18. Meil on võimalik õppida klaverit, akordionit, kitarri, flööti. Teid ootavad ka laulu- ja tantsustuudio.

Sisseastumiskatseteks tuleb pilli- ja lauluerialal laulda üks laul. Meie tegemisi saad jälgida blogist. Blogi link on: http://tabikas.blogspot.com/ Inimene ise loob päevade ilu, hommiku, koidu ja valguse.

Vaid sina ise lood elule mõtte ja sisu - nii rõõmud ja õnnevalguse. Ilusat suve!