Kõik, kes millestki osa võtsid, saavad meenutada toredaid tegemisi.

Igapäevased toimetused olid hoogsad õpetajatel töölehti koostades, tunde läbi viies, nii et kiire tempoga käies jäid vahel koridoridki kitsaks.

Jalgpall oli enamuses poiste lemmikaeg, seda tänu vahvale treenerile! Sel ajal oleks võinud kooli uksed kinni keerata. Rääkimata suusatrennist, judost või loodusringist jne. jne. Huvitegevust oli nii palju, et õpetajad muutusid vahel murelikuks, kas õppimise jaoks ka rammu jagub. Aga jagus!

Oli tore kooliaasta, kus tundsime koos rõõmu huvitavatest külalistest, oma isiklikest saavutustest. Mõnikord tunti mõnu ka koridorivaikuses ülesannete lahendamisest ja kuulati kannatlikult õpetajate manitsusi.

Läbi väärtusarenduse tundsime, mida tähendab tõeliselt austus üksteise vastu. See muutis meie suhtumist paljudesse asjadesse. Tänu koolipsühholoogile lahenes nii mõnigi omavaheline arusaamatus kergelt ja ennetasime uute konfliktide tekkimist.

Tore oli see, et iga veerandi lõpus sai terve lehekülg välja trükitud edukate õpilaste nimesid. Neid nimekirju võite leida kooli kodulehelt www.aegviidu.edu.ee.

Seinatahvel jäi kitsaks, et kiitusi üles riputada! Diplomeid ja tänukirju jagus kõigile, kes aktiivsed olid nii klassitunnis, kooli esindamises kui mitmekülgses huvitegevuses.

Kõiki meie tegemisi võite aastaringselt jälgida kodulehelt.

Aasta oli edukas! Aitäh kogu kooliperele! On, mida meenutada.

Uus õppeaasta polegi enam nii kaugel. Kõigest kuu aega...

Kohtume 1.septembril kell 10, vaatamata sellele, et on laupäev.

Soovin kõigile ilusaid augustikuu suviseid päevi!