Kõigepealt ehitatakse välja need tänavad, kus on rohkem uusi vee- ja kanalisatsiooniteenusest huvitatud tarbijaid. Liitumise hind veele ca 300 eurot ja heitveele ca 550 eurot. Hinnad on ligikaudsed ja täpsustuvad iga kliendi liitumislepingu läbivaatamisel. Tarbijale ehitatakse trass kuni liitumispunktini ja paigaldatakse veemõõdusõlm.

Enne tööde alustamist peavad soovijad sõlmima liitumislepingu, kus on fikseeritud liitumistasu ja liitumispunkt. Liitumistasu maksmist on võimalik ajatada.

Ehituse algust planeerime 2013. a kevadeks, juhul kui Keskkonnainvesteeringute Keskus toetab Mustla jätkuprojekti.

Palume kõigil kinnistuomanikel, kellel on kindel soov ühisveevärgi ja kanalisatsiooniga liituda, esitada taotlus hiljemalt 31. oktoobriks 2012. a. Tarvastu Varad OÜ-le (asub Mustla katlamajas Harju tänaval). Taotluse blanketi saab Tarvastu valla kodulehelt või Tarvastu Varade büroost. Küsimused on oodatud: tarvastu@ veemajandus.ee, tel. 435 8397, 5382 2570 - Ülle Mattis.

Samuti on teistes Tarvastu valla piirkondades ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni arendamisel uuendusi: Kärstna külas paigaldatakse sügiseks uus reoveepuhasti ja Soe külas on valminud vee- ja kanalisatsioonitrasside rekonstrueerimise I järgu ehitusprojekt. Ehitus valmib järgmise aasta suveks. Kõikide projektide rahastamist on toetanud KIK.