Mängukooli eesmärk on aidata lastel mängulise õppetegevuse abil valmistuda kooliks. Mängukool on mõeldud 4-5-aastastele ja eelkool 6-7-aastastele lastele. Mängukooli arendusringi ülesandeks on tutvustada lastele põnevate õppemängude abil tähti, numbreid ja kujundeid, arendada muinasjututunnis kuulamis- ja jutustamisoskust ning tutvustada käelise tegevuse abil loodust ja loomi, kunsti- ja käsitöömaailma. Kuni 10-lapseline mängukooli rühm on hea paik, kus kodused lapsed saavad kohtuda teiste omaealistega ning lasteaialapsed pisut rohkem tähelepanu ja juhendamist kui suures lasteaiarühmas. Eelkooli arendusring on juba veidi töisema iseloomuga, siin käib tõsisem ettevalmistus kooliminekuks . Eelkoolis kordame tähti, harjutame lugemist, kirjutamist ja jutustamist, käsitleme matemaatikat ja loodusõpetust ning maalime ja meisterdame.

Päris pisikeste mudilaste jaoks oleme ellu kutsunud laulu- ja mänguringi 0,8-2,5-aastastele lastele, kus me koos emmedega laulame ja loeme liisusalme, mängime rütmipille ja ringmänge ning tantsime toredate lastelaulude saatel. Logopeedi kõnearendustunnid on igale lapsele privaatsed ning neis tehakse konkreetse lapse kõne parandamiseks vajaminevaid harjutusi.

Pikemalt saab tutvuda kõikide selle aasta huviringidega meie kodulehel www.mangukool. ee või küsida lisa telefonil 51 20 730. Laste registreerimine huviringidesse kestab kohtade olemasolul kuni septembrikuu lõpuni, tunnid algavad juba septembri esimesel nädalal! Mängukooli klassiga ja tegevusega saab tutvuda ka Saue Noortekeskuse uue hooaja avapeol 31.augustil algusega kell 17.00.