Laagrilisteks olid Sõmeru valla noored vanuses 7.-26. eluaastat. Läbiviijateks- korraldajateks Sõmeru valla noorsootöötajad Oxana, Elin, Sirle ja vabatahtlikud Liis, Piia ja Kristi. Suureks toeks tegevuse korraldamisel ja läbiviimisel oli Sõmeru valla noorsootööspetsialist Piret.

Toitlustajaks olid Sõmeru kohviku alati rõõmsameelsed perenaised Maimu ja Rita. Selliste toredate laagrilistega nautisime ilusat ilma ja kenal mererannal viibimist.

Laagri käigus toimusid õpitoad, kus iga päev saime selgeks midagi uut ja huvitavat: meisterdasime pärlloomi, roigasmööblit ning looduslikest materjalidest paate, pliiatsihoidjaid ja rinnamärke, valmistasime huulepalsamit, maalisime rannakivikestele ning õppisime liivaskulptuuride ja spagetitorni ehitamist. Mitmel päeval sai ka fotojahti pidada. Laagri alguses õppisime üksteist tundma läbi sallivuskoolituse, mille korraldajaks oli MTÜ Noored ISE. Kindlasti kõige rohkem põnevust pakkus OÜ Reimann Retked läbiviidud meresüstasõidu koolitus.

Lisaks kõikidele põnevatele tegevustele sai end proovile panna tantsumativõistluses, talendijahis ja TV-paroodiate esitamises. Mängisime uut taktikamängu „Mölkky", pentanqi ning võrkpalli. Õhtuti nautisime saunamõnusid. Ühe õhtupooliku veetsime lauldes koos Villu Valdmaaga ning grillides.

Täname kõiki laagrilisi toreda koosveedetud aja eest!