Aasta lõpul valmis võrkpalliplatsi projekt. Detsembris avanes võimalus palliplatsi ehituseks taotleda rahastust Leader programmist. Projektis kirjeldatud ehitustööde tegemiseks laekus mitu hinnapakkumist, mille seast soodsaim oli Ardis Ehitus OÜ oma. Kui suve hakul laekus PRIAlt positiivne vastus projekti rahastamise kohta, hakkasime tegelema ehituseks vajalike eeltöödega.

Palliplatsi asukoha määramisel kaaluti kõiki võimalikke tegureid ja nii sündiski otsus teha see põhikooli parki. Vastvalmiv palliplats soodustab veelgi spordikeskuse ja noortekeskuse komplekssust, võimaldades pakkuda lisandväärtusi nii õpilastele kui kõigile valla elanikele.

Kuna väljak jääb eemale kortereramutest, siis ei tohiks sealne mängusporditegevus häirida ka vallakodanikke ja pakub just asukoha poolest suurepäraseid võimalusi ülevallaliste rahvaspordiürituste korraldamiseks. Projekti kogumaksumus on 6,5 tuhat eurot, millest 90% kaetakse Leader programmi abil ning ülejäänud 10% vallaeelarvest. Palliplats peaks valmima juba augustikuu lõpuks.