Järgnesid erinevad õpikojad. Poistele maadluskoda, mida juhatas Antsla Noorkotkaste pealik Agu Raju. Näomaalingud, mida aitas korraldada K. Reva. Meisterduskojas, mida juhatas Einike Lemats, sai iga laps meisterdada endale midagi mälestuseks kaasa. Pärlikoda ja T-särkide kaunistust juhatas Merili Hellamaa. Viltimiskoda juhatas E. Lihten. Nahk ja paberitöid aitas laagrilastel valmistada A. Sõmer. Klaasigraveeringut ja keraamilist mosaiigimeisterdust viis läbi A. Kilusk ja ehituskoda juhatasid P. Lemats ja misjonär Davy Brasiiliast. Muusikakoda juhatasid P. Iher ja S.

Hellamaa. Laagri üldmuusikalist osa juhatasid Kerli ja Sirli Hellamaa. Laagripäev jätkus sport- ja rühmamängudega. Põnevust valmistasid köis-seiklusrada, batuutmaja ja hüppebatuut. Lisaks õpikodadele korraldas kriminaalhooldaja A.

Masen-Tamm teisel laagripäeval lastele ja noortele koolituse teemal "Seadusandlus ja selle vajalikkus". Teisel laagripäeval korraldas Kaitseliidu Antsla malev Antsla staadionil õhkpüssidest täpsuslaskmist ning tutvustas tehnikat ja relvi. Laagripäeva lõunaks olid laagrikokad valmistanud meeldiva lõunatoidu.

Koguduse laste- ja noorte linnalaagrisse registreerus ja võttis osa 134 last ja noort. Linnalaagri jäädvustas fotodena fotograaf Kalev Zimmermann.

Laagripäeva pilte vaata siit: http://www.ekklesia.ee/antsla/index.php?s=289

4.07-3.08.2012 korraldasid koguduse töötegijad väikelaste 2.-6. eluaastani vaba-aja sisustamise. Lastel oli võimalus mängida, saada osa muusikatundidest, meisterduskodadest ja lihtsalt veeta vaba aega.

5.08.2012 toimus Antsla EKB Koguduse pühakoja juurdeehituse nurgakivi õnnistamistalitus, milles osalesid Antsla Vallavanem T. Tõnts, Antsla Vallavolikougu esimees K. Müürsepp, EEKB Koguduste Liidu esindajana E. Jürma, EELK Urvaste Kiriku õpetaja Ü. Salumets, pühakoja juurdeehituse projekteerija V. Säre, Tartu Kolgata Koguduse esindaja E. Rips, misjonär Davy Silva Barreto Brasiiliast, Antsla EKB Koguduse liikmed ja piirkonna rahvas.

Nurgakivi õnnistamispalve ja päeva sõnumi osa juhatas EEKB Koguduste Liidu esindaja ja Mooste Baptistikoguduse pastor E. Jürma. Pühakoja juurdeehituse nurgakivi asetas ehitusele Antsla Vallavanem T. Tõnts (fotol) ning Antsla vallapoolse tervituse andis edasi vallavolikogu esimees K. Müürsepp. Nurgakivi õnnistamispäevaks oli Sirli Hellamaa loonud omaloomingulise laulu, mis andis sellele päevale muusikaliselt erilise sära. Pidupäev lõppes ühises kohvilaua osaduses.

Antsla EKB Koguduse pühakoja juurdeehituse ossa on planeeritud laste- ja noortetöö, sotsiaaltöö ja osadusruumid.

Antsla EKB Koguduse pere tänab Antsla Vallavalitsust, EEKB Koguduste Liitu ja liidu kogudusi kaaspalvete eest, Urvaste EELK Kogudust õpetaja Ü. Salumetsa, projekteerijat V. Säret, piirkonna kogudusi ja ettevõtteid, peresid, lapsevanemaid, koguduse kaastöölisi, palvetajaid ning kõiki toetajaid, vabatahtlike ja abilisi.