Selle aasta rattatuur tõi korraldajatele mõned muudatused. Võistluse vastu hakkas huvi tundma ka Maanteeamet.

Nõuti täpsemat marsruudi kaarti koos rajajulgestajate asukoha ja ohtlike teeristide äramärkimisega. Lisaks sellele nõuti kollase vilkuriga julgestusauto kasutamist.

Meeldivaks üllatuseks oli see, et kohalikud ettevõtjad otsustasid panustada rahvasporti. Siinkohal võiks ära märkida meie uued toetajad - Olerex AS, Kagumerk OÜ, Sän@Män OÜ ja ei tohi unustada ka vanu toetajaid - Euroveski OÜ, Sadoliin Eesti, Antsla Inno AS, Antsla TÜ, PostimeesAS.

Eriline tänu Antsla Vallavalitsusele, kelle toetusel said võistlejad pärast iga etappi kaela medali ja rattatuuri kokkuvõtteks koju klaasist karika, mille disainis Fun Maker OÜ. Suured tänud turvalisuse tagamise eest Antsla kompanii kaitseliitlastele ja V-klubi sõpradele.

Tänud Ivi Kaarnale, kes hoolitses selle eest, et Antsla valla rattatuuri tulemused jõuaksid maakonnalehte „Võrumaa Teataja".

Suur AITÄH ratturitele, kes leidsid aega üles otsida Antsla vallas erinevaid stardikohti ja suure tõsidusega rattatuurist osa võtsid. Soovime ratturitele ja kõigile teistele ilusat suve lõppu ja värviderohket SÜGIST!