Meie seltsil on hea meel olnud vastu võtta külalisi. Sel suvel on huvi tundnud meie tegemiste vastu üks selts Läänemaalt, kellele pakkusime väikese kultuuriprogrammi ja teine selts Valgamaalt, kes esines oma programmiga meile. Ühise kohvilaua taga ideid vahetades leidsime palju sarnaselt mõtlevaid inimesi.

Ühte valget ja sooja suveööd saime tunda juulis, kui aktiivsemad seltsi liikmed kogunesid Olegi juurde, et tähistada tema aastatagust juubelit. Ühtlasi tähistasime ka kordaläinud hooaega ja tugevdasime omavahelisi sidemeid.

Augusti alguses sai teoks meisterdamise õpituba „Õhtupoolik käsitööga" Marianne Aunapu juhendamisel. Oodata on sügishooajal õpitubadele lisa.

5. mai talgutest said sel aastal seeriatalgud, millele tuleb veel jätku. Oli palju osavõtjaid, kes kõik hoolivad oma kodukandi korras ümbrusest. Täname kõiki osalejaid, eriti kohalikke noori, kes liitusid meiega suurt sundimata.

Sõnadest tuleb puudu, kui rääkida Eevi Mihhailovist, kes järjepidevalt hooldab Linda rahvamaja ümbrust, olenemata talgutest või aastaajast. Veel sai talgu korras Boose järve äärde püsti pandud lava ja see õlitatud Antsla valla rahalise abiga. Lava ette paigaldatud pinkide jaoks saime poole rahast Kohaliku Omaalgatuse Programmist, teise poole kulutused kandis selts. Pingid valmistas meie kandist pärit Raivo Perandi. Täname Mare Niklust ja Lehti Perandit, kes meie üllatuseks omaalgatuslikult pingid ära õlitasid.

Täname Kalmer Kenderit, kes andis meile materjali pinkide teistkordseks õlitamiseks. Käimas on puhkeala rajamine Boose järve äärde - laste mänguväljak, külakiik, uus võrkpalliplats, laudadega istumiskohad, pingid lava ees ja grillialus. Osa on juba valmis ja osa kohe-kohe valmimas.

Et järgi proovida, kuidas see kõik toimib, tuleb tulla 28. augustil kell 19 Boose järve äärde, et kuulutada ühiselt avatuks puhkeala ja nautida kaunist kontserti. Sisehooaega alustame sel aastal juba 14. septembril, kui Linda Rahvamaja laval astub üles ansambel ANMATINO.

27. oktoobril tantsutab meid ansambel HELLAD VELLED. Kauneid värve sügisesse ja ootame teid kõiki meie üritustele!