Külapäeval kanti ette Triin Talve uurimustöö Kraavi kooli ajaloost. Kuna Kraavi küla ajalugu ulatub 18. sajandisse (Liivimaa ja Eestimaa atlas; Riia ja Leipzig, 1791-1798)] Võrumaa lehel on Kraavi kõrts olemas (Krawi), kutsun üles õpilasi, kellel vähegi huvi Kraavi küla ajaloo vastu, tegema sellest uurimustöö - minu teada on meie kuulsad Hauka laadad saanud alguse just Kraavi kõrtsi juures toimunud laatadest!

Nii oli ka meie toetajatele tänutäheks antud meenetel pildike Kraavi laadast aastal 1913.

Meie küla on üpris omanäoline selle poolest, et meil on kõik talud elujõulised. Õnneks pole meil siiamaani ühtegi mahajäetud talu ja selle üle võime me uhked olla! Nii, et kellel vähegi huvi Kraavi küla ajaloo uurimise vastu, oleksime väga tänulikud!

Mänguväljaku avamist alustasime küladevahelise võrkpallivõistlusega ja noored poisid proovisid omavahel jõudu jalgpallis. Külapäeval käisid esinemas tantsuselts „Pärliine" naisrahvatantsu rühm ja Uue-Antsla külateater etendusega „Kiitus kosjakontorile". Simmanil mängis tantsuks ansambel „Anna minna" Põlvast - väga toredad ja lõbusad mehed, kes sobisid väga hästi küla simmanile!

Ükski külaselts ei saa oma tegevustega ilma toetajate abiga hakkama. Siinkohal tahangi tänada Kohaliku Omaalgatuse Programmi ja Antsla valda, tänu kellele sai rajatud mänguväljak. Tänud veel rahalise toetuse eest Kalle Uibolehele, Vladimir Lõhmusele, Liia Viitasele, Kalmer Pavelile, Mati Klaarile, Jaanus Pruulile. Suur tänu ka külapäevast osavõtnutele, kes andsid külapäeva läbiviimise toetuseks annetuskasti oma panuse.

Tänu teile saime tasuda külapäevaga seotud kulud ja saame soetada ka uue võrgu võrkpalli mängimiseks külaplatsil.