Naistest tean Irinat ja ka Helvi Kahari tundsin kohe ära, kuid Tiina Muuga, Tiina Lind, Elle Raudik, Helve Krüüts ja Marju Freiberg pidid peale eesnime ka perekonnanime ütlema ja alles tüki aja pärast tegin neil vahet.

Kell kaks istusime lauda, mis oli rikkalikult ja maitsekalt kaetud. Andrus esitas kitarril kaks lugu ja ka laulis. Siis jõime tervitusnapsiks šampanjat ja igaüks rääkis lühidalt oma elust ning õpingutest peale meie kooli lõpetamist, meestest-naistest, lastest ja mõni ka lastelastest. Kõik käivad tööl ja on oma eluga rahul. Naised on teinud ka käsitööd, kudunud, heegeldanud jne.

Helvil on Tartus lilleäri "Liisu". Ta valmistab ka savist ilusaid värvilisi pokaale ja muid asju. Ka meile kinkis Helvi mõned värvilised pokaalid ja minule väga nägusate lilledega suure korvi. Palju tänu! Andrus on kitarrimeister, Hele kokk, Tiina Võnnus vallavalitsuses ja teine Tiina Tartus hambaravikeskuses, Elle keskkonnakaitses Tartus ja Marju Põlvas Edu keskuses. Meenutati ka kolme meie keskelt jäädavalt lahkunut.

Oli rõõmus ja huvitav kohtumine nii pika aja tagant. Palju tänu kutsumast! Edu ja õnne teile tulevikus!