Ta läbis 25 staadioniringi isikliku rekordiga 51.48,02, parandades möödunud aastal samadel võistlustel püstitatud isiklikku rekordit rohkem kui nelja minutiga. Paremates ilmaoludes oleks võinud tema tulemus võinud olla kindlasti veel minuti võrra parem. Kuna käimises registreeritakse rekordeid ja peetakse edetabeleid staadioni ja maantee käimises eraldi, siis asus Maarika selle tulemusega Eesti kõigi aegade edetabelis staadioni käimises teisele kohale, absoluutarvestuses on tema aeg kolmas. Eesti rekord naiste 10 000 meetri käimises kuulub ajaga 49.18,18 Jekaterina Jutkinale, mille ta püstitas 2003. a Tamperes Euroopa juunioride meistrivõistlustel, kus ta saavutas 9. koha. 15. septembril stardib Maarika Rootsis Eskilstunas peetavatel Põhjamaade ja Balti riikide käimise maavõistlusel ning 29. septembril Lätis Jurmalas, kus peetakse Läti ja Eesti ühised meistrivõistlused naiste 20 ja meeste 50 kilomeetri maanteekäimises.

Ootame uusi rekordeid! 11. augustil Võrus toimunud Eestimaa spordiliit Jõud meistrivõistlustel osalesid ka Tabivere valla kergejõustiklased.

Spordiliidu meistritiitli võitis meeste kuulitõukes Jarmo Andressoo tulemusega 13.56. Meeste odaviskes saavutas Indrek Reisberg tulemusega 55.83 neljanda ja Jarmo Andressoo 6. koha tulemusega 47.29.