Tormi teevad väljakul nii koolipingis istuvad noored kui ka üle 30-aastased mängijad. Peamine kontingent on Tallinna inimesed, üks mees tuleb mängudele Tartust. Tase on meeskonna sees erinev, aga enne 2010/11 hooaega ei olnud enamus mehi juba aastaid korralikult palli tagunud.

Männi sõnul ei ole neil staarmängijaid, rõhutakse ühtsele meeskonnavaimule. Nimekiri on piisavalt pikk, et igale positsioonile on vahetus olemas. Väravavahte on koguni neli, nagu mõnel profiklubil, kusjuures klubi nö neljas väravavaht on isegi Meistriliiga kogemusega.

Napp kaotus esikohamängus

Kui vaadata otsa liigatabelile, siis võib näha, et Tormil on peetud kõik mängud, punkte on 21 ning väravate vahe 45-10. Napilt, 1-2, kaotatud mängu tõttu Dnipro (Astangu) vastu peab meeskond leppima teise kohaga. Mis aga ei ole suur asi, edasi pääsebki iga grupi esiduo.

Oma nime vääriline

Jk Õismäe Torm on igati oma nime vääriline. Tõnis Männi sõnul on nende vastu mängivad meeskonnad pidanud tihti taluma ekstreemseid ilmastikutingimusi: „Vastased on meie vastu näinud ilma, kus tuul tegi raskeks palli isegi 16 kasti jooneni löömise. MG Keemikute vastu see eest õnnestus ära proovida ka veejalgpall, kus vihmamärg väljak oli täis suuremaid ja väiksemaid basseine meenutavaid loike. Samal ajal tuli taevast terve mäng järjepidev dušš," meenutas Mänd.


Eelmisel hooajal läks mindi Rahvaliiga mängu pidama üle mere, Hiiumaale. Kaasas olid isegi fännid. Pärast mänguväljakul rassimist selgus, et vastasmeeskond ei olnud neile taganud pesemisvõimalusi. Nii seisidki mehed nõutult platsi kõrval, variante tundus kaks - kas minna higisena praamile või pesta end septembrikuises meres.

„Õnneks sattus üks meeskonnaliige naljaviluks mööduvalt neiult küsima, et kas too laseks  meeskonna enda juurde pesema. Selgus, et tüdruku isal oli Kärdlas spordisaal, saime sinna pesema minna," meenutas Mänd seika.

Fännid ei jõua kodumängule

Kuna kodumänge peetakse Õismäe asemel Laagri staadionil, ei ole meeskonnal kodumängudel kahjuks eriti palju fänne.  Treeningbaasina kasutatakse Järveotsa Gümnaasiumi väjakut, mis on varuväljakuks ka siis, kui Laagri staadion peaks kinni olema.


Seitsme aastaga Meistrite Liiga võitjaks

Eesti jalgpallimaastikult ei plaani Torm kuskile kaduda. Mänd ütles naljaga pooleks, et kõrgemaks sihiks on seitsme aastaga tõusta Meistrite Liiga võitjaks, jah, ikka selle üle-Euroopalise suurturniiri.

Sellel aastal loodetakse ületada JK Mürakarude eelmisel hooajal saavutatud 8. koht. Lõppkokkuvõttes rahuldab neid siiski vaid finaal ja seal loodetakse kohtuda Dniproga, et võtta revanš. Võimalik on ka 4. liigaga liitumine, aga see otsus tehakse hooaja lõppedes.

„Samuti soovime tuua aina enam rahvast väljakute äärde ja mõnel mängul ehk õnnestub ületada ka Meistriliiga klubide tulemused. Viimasel mängul õnnestus ületada juba 50 inimese piir ning hooaja edenedes see loodetavasti ainult kasvab," loodab Mänd

Kodustaadion: Laagri staadion

Koduleht: JK Õismäe Tormi tegevustega saab end kursis hoida nende Facebooki lehe kaudu.