Augustikuus käis lasteaeda külastamas Lääne talituse Terviseameti juhtivinspektor Katrin Jaanus. Meie lasteaed sai temalt väga hea hinnangu oma mänguja kasvukeskkonna eest.

Kõik väikesed ja suured tunnevad rõõmu uutest ja toredatest asjadest. Meie lasteaed tunneb head meelt, et lõpuks sai võimalikuks 3. rühma osaline remont.

Rühm sai endale uue kuue nii põrandakatete, värvitud seinte kui mööbli näol. Nüüd võivad nii õpetajad, lapsed kui lapsevanemad peaaegu rahul olla.

Tore on ka see, et meie lasteaiaperre on sellest õppeaastast lisandunud uusi töötajaid. Ütleme tere liikumisõpetaja Elo Soekõrvale. 2. rühmas alustab tööd õpetajana Svetlana Rusnak.

Svetlana õpib Rakvere kolledži kolledži viimasel kursusel lasteaia õpetaja erialal. 4. rühma uueks õpetajaks on Rael Lohu, kellel on hetkel käsil Tallinna Ülikoolis lõputöö kirjutamine. Uus 1. rühma õpetaja abi on Kädy Saaliste.

Augustikuu on üks eriline kuu, sest lasteaias käimist alustavad uued mudilased. Esimestel päevadel tullakse koos ema või isaga uurima ja vaatama, milline see lasteaed, rühmatuba ja õpetajad on. Mängitakse natuke toas ja õues ja tehakse tutvust kaaslastega.

Päris kindlasti harjuvad kõik uued lasteaialapsed kiiresti ning hommikused nutupisarad kaovad ruttu.

Septembri saabumine annab taas uue suuna töösse ja tegemistesse nii lastele kui täiskasvanutele.

Hetkel käib ettevalmistumine uueks õppeaastaks. Korrastatakse dokumentatsiooni, seatakse uusi eesmärke, valitakse õppeaasta 2012/2013 aastateema ja värskendatakse teadmisi. 22. augustil toimus pedagoogilisele personalile Toivo Niibergi koolitus „Kuidas kiita ja karistada last". Kindlasti saab koolituse käigus meelde tuletada vana hea ja samas kuulda ja mõtiskleda uute vaatenurkade üle.

Täname lapsevanemaid, kes õpetajate koolituspäeval aitasid õpetaja abidel rühmas lasteaga toimetada.

Kena uut õppeaastat kõigile!