Naised saavutasid võrkpallis II koha ja jalgpallis III koha, mehed said võrkpallis III koha, ujujad IV koha. Kiitust väärivad noormehed, kes kohapeal panid välja köieveo võistkonna. Juhtkonna võistluse päästis vallavalitsuse liige Virve Leht, aitäh talle.

Nimeliselt kiitus kõige tublimatele: Kristina Matvei, Tiina Altmäe, Karl- Hendry Korjus, Hendry Kullamäe - nemad olid vaprad kolmel alal. Tänud veel Piret Priimägi, Keiu Maalinn, Sirli Arusaar, Kristel Vitsberg, Agnes Maasing, Sandra Pärnpuu, Anni Ratas, Triin Roosileht, Maanus Jõevee, Keit ja Kuido Jõgisalu, Tenno Laanemets.

Aasta-aastalt läheb raskemaks võistkonna komplekteerimine. Nii nagu kultuuriüritustel napib rahvast nii ka spordis. Kahju! Kullamaa oli 12 omavalitsuse hulgas 7. kohal.

Kullamaa valla suvemängud

Oodatud oli 5 suurema küla rahvast, kohale tuli 4 küla inimesi, ei olnud Liivit. Mänge avama ja vallarahvast tervitama tuli ka vallavanem. 52 osalejast pooled olid Üdruma küla inimesed ja seega ka võitja karikas neile. Teise koha sai Kullamaa, järgnesid Kullametsa ja Koluvere.

Võisteldi võrkpallis, kombineeritud teatevõistluses, perede võistluses, nooleviskes, lendgolfis, pentankis. Jõudu proovisid ka külavanemad, võisteldi kolmel alal, võistlus oli tasavägine, parima tulemuse saavutas Kristel Jammer, kuid tublid olid ka Riina Leidsalu, Rita Saviir ja Vaike Nõu.

Mängude läbiviimisel saime toetust vallavalitsuselt ja auhindu panid välja: Aet Aavekukk, Maarja Jõevee, Asta Leidsalu, Margot Smitt, Kullamaa Käsitööselts, Aadi Lepberg. Suured tänud kõigile.

Tulekul Kullamaa IX rattakross

Alustati aprillikuu lõpus Märjamaal ja viimane, kümnes etapp Kullamaal.

29.september 2012, mandaat kooli juures kella 10-st. Osavõtumaks kohapeal ühele etapile. Lastesõidud tasuta Täpsem info www.paralepa.ee Mai Jõevee