11.septembril algusega kl 10.15 on lasteaias toimumas selle õppeaasta esimene etendus, nimelt teater Sõna ja tants kiusamise ning aja teemat käsitleva etendusega On vaid hetk. Teatrisse ootame ka algklasside õpilasi.

19.septembril osalevad lasteaia suuremad lapsed järjekordsel Viimsi Rannajooksul Haabneeme rannas, kus peale jooksu on kavas ka muud sportlikud ettevõtmised.

Ja kohe peale seda on tulemas sügise alguse pidu, nunnunäitus lasteaias, sügismatk ja hästi palju toredaid üritusi, ettevõtmisi, teemapäevi ning mängimist-õppimist kogu aasta vältel. Olulisel kohal meie tegemistes on sõbralikud suhted. Õppeaasta lõppedes on osa lastest saavutanud kooliküpsuse, osa lastest on selle poole teel.

Meie Aegviidu laste arengut toetavad ja nende argipäevase elu korraldamise eest lasteaias vastutavad õpetajad Maare Roondi, Liina Morna, Luule Sirp, Merle Valting, Imbi Kõiver, õpetajaabid Ülle Morna, Heli Schasmin, lasteaia ja kooli toitlustajad Õie Kivisoo, Sirje Saar, Mella Tammjärv, tervishoiutöötaja Tija-Inta Vaikre ja koristaja Liivika Vahesalu. Südamlikud tänusõnad kuuluvad meie endisele kauaaegsele kooli söökla töötajale Niina Vahesalule suurepärase tööpanuse eest!

Aitäh lasteaiaperelt eelmise õppeaasta hoolekogu esindajatele Kerli Kivisoole ja Marian Rütmanile lasteaia tegevusele kaasaaitamisel ja meie toetamisel! Täname kõiki lapsevanemaid, kes nõu ja jõuga, õppematerjalide, annetuste, metsa- ja aiaandide, transpordi või muuga on lasteaia igapäevasele tegutsemisele kaasa aidanud!

Põnevat ja sisukat õppeaastat kõigile!