Alustasime kahe klassikomplektiga ja kahe õpetajaga - allakirjutanu ja Inge Kuusemaa, muusikaringiga alustas Pille Väisanen. Lapsi oli 20. Tulid uued lapsed, tulid uued õpetajad. Nendest paljudest õpetajatest, kes Ahula koolis on töötanud, on meile truuks jäänud Merle Martinson.

1993. aastal alustas tööd Ahula Laste Mängutuba, millega liitusime 2004. aastal, nende 20. juubel on küll 1. aprillil järgmisel aastal, kuid Kilti Vaarma ja Ülle Külv on meie lastele truuks jäänud ja algusest peale siin töötanud..

Nende aastatega on välja kujunenud oma kooli traditsioonid, kool on saanud oma näo. 15. aastapäeval ütlesin, et tänu vallale vahetati kooli katus, ehitati oma katlamaja, soojustati klassiruumid, vahetati elektrisüsteem ja klassivalgustus, ehitati ilus ja vajalik söögisaal, saime aknad, mis nii mõnegi suurema kooli kadedaks teeb. Kool on nagu Tallinna linn, mis kunagi valmis ei saa, sest planeeritavaid töid on palju.

Nüüd viis aastat hiljem saan lisada sinna nimekirja, et ehitati juurde uus hoone, mis on mõeldud sõimerühma jaoks, saime ka ilusa saali, seda näete isegi. Kohe-kohe algavad kaevetööd ja septembri lõpuks - oktoobri alguseks on meil uus maaküte. Loodame, et paari-kolme aasta pärast saame vana maja ka seest ilusaks tehtud. Soovin endistele ja praegustele õpilastele, õpetajatele ja lastevanematele head alanud kooliaastat!