Muutunud on ka lasteaia lahtioleku ajad. 27. augustil hoolekogu koosolekul ja 4. septembril toimunud vallavalitsuse istungil otsustati kaotada hommikune ja õhtune valverühm, sest nõudlus sellele järele puudus. Valverühma külastati vaid mõnel korral terve õppeaasta jooksul. Küll aga on igal lapsevanemal õigus paluda rühma personalil olla äärmisel vajadusel lasteaias väljaspool selle lahtiolekuaega. Seda eelnevalt personaliga kokku leppides.

Eesmärkidest rääkides on meie prioriteedid ikka seotud looduse teemaga, selle märkamise ja hoidmisega. Algaval õppeaastal soovime tihendada koostööd lastevanematega erinevaid koostöövorme kasutades.

Rohkem ühisüritusi, soovime ka lastevanemaid näha üldkoosolekutel.

Alatskivi lasteaed on teinud suuri edusamme. Igas rühmas on sülearvutid ja internet, majas on ka WiFi ühendus. Suvel said remonditud koridorid nooremas ja sõimerühmas, uued laelambid paigaldati keskmise rühma magamistuppa. Oktoobris remonditakse ka keskmise rühma koridor.

Plaanidest lasteaias veel, mis rõõmustab kindlasti kõiki, kes lasteaiaga seotud. Lasteaia pidaja eraldas lasteaia õueala rekonstrueerimiseks 3500 € ja ehitus on plaanis läbi viia veel selle aasta sügisel.

Soovime kõikidele meeldivat uut õppeaastat!