Spordialadeks oli ergomeetril sõudmine (üllatuskülalisega, kelleks oli Kaisa Pajusalu); teatevõistlused, rahvastepall, korvpalli vabavisked, petank ja maastikumäng. Lisaks võistlustele käisime esimesel päeval ratastega mere ääres ja teisel päeval Keskküla Ratsaspordikeskuses.

Peale eelnevalt mainitud tegevuste käisid noored erinevates töötubades. Kohale tuli Aide Autokooli tegus seltskond, kes rääkis liiklusohutusest. Neil oli kaasas ka pöörlev auto ning igaüks sai proovida, kuidas avariilise situatsiooni puhul autost välja tulla. Samal ajal toimus teises kohas Vigurvända rattasõit ja liiklustestide lahendamine. Sportlike tegevuste kõrvalt jäi aega ka meisterdamiseks.

Üheskoos tehti valmis laagrilipp, meisterdati maagilisi kaarte ja tehti endale magneteid, märke ja taskupeegleid. Laager lõpetati suure diskoga. Laagrilised lustisid muusikarütmide saatel kogu õhtu, isegi poisid. Viimasel hommikul olid laagrilised diskotamisest väga väsinud, kuid sellest hoolimata koristati usinasti oma majakesed ja lõpetati laager edukalt. Lõpetuseks sai iga noor endale väikse kingituse Tahkuranna valla laste lõbus suvelaager ja jagati auhinnad olümpia mängude võitjatele.

Laagri lõpetamisel küsisime noortelt, mis neile laagri juures meeldis. Rõõm oli kuulda, et nad jäid kõigega rahule ja kõik tegevused meeldisid.

Erilised tänusõnad sooviksin edastada: Jõulumäe Tervisespordikeskuse kollektiivile ja kokkadele, Kaisa Pajusalule, Kadri Madissonile, Keskküla Ratsaspordikeskusele, Aide Autokooli ja Vigurvända meeskonnale ning Sirli Leierile.

Laagri pilte on kõigil huvilistel võimalik vaadata Tahkuranna Avatud Noortekeskuse Facebooki lehel.