Sellest võttis igast rühmast osa kaks kodutütart ja kaks noorkotkast, meie rühmast Malle-Mari Läänesaar, Liisa Lääne, Mehis Kuusk ja Viljo Kalm. Lapsed tegelesid seal õpitubades ja koguti ka teadmisi ja tarkusi. 20.-22 juulini toimus Udu talus kauaoodatud maakonna suvelaager.

Esimesel päeval avati laager ja toimus uute liikmete vastuvõtmine. Alustati ka võistlusaladega. Torma rühma astusid kodutütred Agnes Värk, Kerli Pärn, Anette Välb, Aile Juvanen, Kadi Kask, noorkotkasteks said aga Kaarel Välb, Siim ja Edgar Läänesaar ning Erki Urvik. Mõõtu võeti järgmistel aladel: rivivõistlus, jalg-, võrkja rahvastepall, laskmine õhupüssist, ujumine, köievedu, telkala kaunistamine. Toimus ka omaloomingukonkurss teemal "Kolm minutit Kevade- filmi". Õpetusi jagasid nii lastele kui ka täiskasvanutele päästeteenistuse töötajad. Viimase päeva põnevust pakkus veeolümpia.

Torma rühm saavutas teise koha rivivõistluses, 8-13-aastaste köieveos, võrkpallis, telkala kaunistamises, jalgpallis ja kolmanda koha 14-18-aas taste köieveos. Individuaalaladel "korjasid" meie rühmast diplomeid Kaarel Välb, Kris Urvik, Andri Väits, Triini Keiv.

Üldkokkuvõttes jäi Tormale Kamari rühma järel teine koht.

7.-10. augustini viibisid KL Jõgeva Malevast seitse Torma rühma kodutütart pealinna laagris, seega siis Tallinnas. Külastati nukumuuseumi, Stenbocki maja, kohtuti peaminister Andrus Ansipiga ja teiste ametiisikutega.

Laagris osalesid Malle- Mari Läänesaar, Janet Simo, Margit ja Mariliis Raud, Liisa Lääne, Janely Linno ja Leanika Kruutmann. Viimasel tuli ka juhendajakohuseid täita, millega ta sai suurepäraselt hakkama.

Ees ootavad mitmed üritused ja võistlused, kus tuleb ka Torma lastel endast parim anda. Selleks oleme "Alati valmis".