Ja Uhtna kooli töötajad muudkui aga vastasid - küll õigesti, küll valesti. Saame oma üllatuseks teada, et Eesti kõige suurem mari on kõrvits, tõdeme, et enamus ilusatest taimedest on mürgised ja jõuame naljatlevalt järeldusele, et kui paju otsustab puuks kasvada, siis saab temast remmelgas. Loomulikult tegime ringkäigu ka õuealal ning värskendasime tutvust erinevate kasvuhoonekollektsioonidega.

Õppepäeva raamidesse jäi ka Tallinna teletorni külastus. Nautisime vaadet teletorni 21. korruselt ning tutvusime püsinäitusega, mis andis ülevaate, millega Eestis elanud inimesed maailma tippu on jõudnud. Esmapilgul ehmatav oli astuda ka vaateplatvormi põrandaaknale, mille all haigutas 170 meetrit tühjust.

Õppepäevast saime palju huvitavat, mida koolielus jagada, aga ka põnevaid kogemusi ja faktilisi teadmisi nagu näiteks: teletorni kõrgus: 314 m; vaateplatvormi kõrgus: 170 m; kogukaal: 20 000 tonni, sellest 17 500 tonni kaalub betoonosa; lubatud kõrvalkalle tuule mõjul torni tipus 1,5 m; betoonosas (keldrist kuni metallosani) on 1050 trepiastet; 13.-18. korrusel on torn seest tühi (seal asuvad ainult liftišahtid ja tuletõrjetrepp); liftisõit torni tippu: 49 sekundit jne.