Avavärav sündis poolaja keskel, kui vastased väravaesisest segadusest 1:0 lõid. Viljandi pressis edasi, kuid Aspeni väravavaht Viljar Kuljus oli tasemel või olid väljakuperemeeste löögid ebatäpsed ning skoor esialgu ei kasvanud. Hoopis Aspen jõudis enne poolajavilet viigiväravani.

„Viimasel poolaja minutil tegi Artur Palok vastaste kaitsjale head survet, kes andis valesöödu, pallini jõudsin mina esimesena ning söötsin Marko Liivale, kes mängis end vastasest mööda ning läks väravavahiga üks-ühele ning ei eksinud,” kirjeldas Jürgen Kuljus.

Teisele poolaega alustas Aspen lootusrikkalt, kuid kohe tuli külm dušš – esimese kümne minutiga lõid vastased kolm väravat ja läksid 4:1 juhtima.

„Pärast seda langes vastaste surve oluliselt ning saime rohkem ise ehitama hakata. Ilusa söödumängu tulemusena sain Raul Juurelt läbisöödu ja üks-ühele olles lõin 4:2. Meie ehitamine jätkus, Raul Juur pääses kasti lähedalt löögile ning lõi postist sisse 4:3,” ütles Jürgen Kuljus.

Sellega said ilusad hetked Aspeni jaoks läbi, umbes viis minutit enne kohtumise lõppu nende mäng lagunes ning vastased lõid veel kolm väravat.

Turniiri viimases voorus võõrustab lõunatsoonis üheksandal kohal olev Aspen tuleva nädala pühapäeval Väimelas SK Imavere Forssi.