Alates 17. septembrist alustavad kultuurimajas ja keskkooli spordisaalis taas huviringid noortele ja täiskasvanutele.

Ootame teid juba traditsioonidega näiteringi „ Aidateater" Iiri Saare juhendamisel, laulukoori Anne Kasesalu juhen­damisel, seltskonnatantsu Eva Kouhia juhendamisel, line-tantsu Jaan Kotteri juhendamisel ja kogu-pere käsitööringi Helgi Kiik´i juhendamisel.

Rahvatants on Luunja vallas jätkuvalt populaarne. Sel hooajal saab tantsida naistantsurühmas „Klopandi", sega­rahvatantsu rühmas ja lasterühmas. Kõikide rühmade ju­hendaja on tantsuõpetaja Anneli Kann.

Iga kuu teisel teisipäeval kl. 17.30 ootame kõiki lauluhuvi­lisi kultuurimaja saali laulma koos Toomas Ojasaarega.

Liikumis-ja tantsuhuvilised saavad jätkata või ka alustada Ivi Vaheri tervisevõimlemises, Jana Elkeni showtantsus. Jätkuvad ka aeroobikatreeningud, uue treeneri Reene Mägi eestvedamisel ning korvpallitrenn Steven Saaristu käe all.

Keskkooli võimla on avatud vallarahvale E. 18.00-19.30 võrkpallihuvilistele, R. 18.00-21.00 korvpallihuvilistele, mängida saab ka lauatennist ja sulgpalli.

Luunja Keskkooli jõusaal on avatud vallarahvale alates 03.09.2012.a E., K. ja R. kell 18.00-21.00, T. ja N. kell 17.30-20.30. Teisipäev on naiste päev, nagu eelmiselgi hooajal.

Uutest huviringidest alustab noortele suunatud DJ kool, mida juhendab vabatahtlik Luunja valla koolinoor Oliver Päll.

Oktoobri algusest käivitub Maanus Kullamaa juhendami­sel noortele „ Multimeedia labor", kus on võimalik oman­dada oskusi fotograafia, video ja veebidisaini alal.

Ringide toimumise ajakava avalikustatakse Luunja Kul­tuurimaja kodulehel www.luunja.ee/kultuurimaja 15. sep­tembril.

Kõik ringid on Luunja valla elanikele tasuta.

Üritused

Jätkame oma traditsiooniliste üritustega : „Luunja Kul­tuuri Neljapäev", Kogupere üritus „Pidu Luunja moodi", rahvakultuuriüritus „ Luunja Etno". Eesti Film 100 raames toimuvad filmiõhtud. Noortele pakume jätkuvalt meelela­hutusüritust „ Grazy Weekend".

Luunja Kultuuri Neljapäevade raames soovime alustada salongiõhtutega tavernas Hellas. 27.septembril algusega 19.00 musitseerivad noored jazzmuusikud. Salongiõhtud on publikule tasuta.

Oktoobri alguses käivitub karaokevõistlus, mis toimub Kreeka tavernas Hellas. Parimatele karaoke lauljatele jaga­me auhindu, laule hindavad Ursel Oja ja pealtvaatajad.

Informatsiooni nii huviringide kui ürituste kohta leiate kultuurimaja kodulehelt, mida täiendame pidevalt. Möö­dunud hooaja ürituste fotosid leiate aadressil http://fotoal­bum.ee/photos/LuunjaKultuurimaja.

Luunja Kultuurimaja püüab olla aktiivne ja paindlik oma tegevuste planeerimisel. Ootame valla inimestelt ideid ja tagasisidet. Nii saame üheskoos teiega Luunja valla kul­tuurielu rikastada.