Kuid just 25aastaseks Lehola Kool saab. 1987. aastal avati Lehola Lasteaed- Algkool, möödunud aasta jaanuarist Lehola Kool.

25 aastat tagasi alustati kahe lasteaiarühma ja kahe klassiga. Tolleaegse lasteaed-algkooli tegemisi jälgis ning juhtis perenaise Taimi Kalbergi hoolas pilk ja käsi, kes oli maja tüüri juures 14 pikka aastat. Kõik need kakskümmend  viis aastat on maja arenemist ja laste kasvamist näinud lasteaiaõpetaja abi Sirje Tukkia.

Vahepeal oli majas vaid üks lasteaiarühm ja neli kooliklassi. Kuid laste arvu kasvades kasvas ka Lehola maja pere. Nüüdseks on Lehola majas kolm rühma ja kolm klassikomplekti, kus õpitakse esimesest kuuenda klassi lõpuni.

Kes me oleme? Lõbusad ja teadmishimulised, muusikasõbrad ning teatriarmastusega: ega muidu oleks meie vilistlaste arvuks 153. Lõpetajate hulgast on tulnud õpetajaid, arste, kokkasid, ajakirjanikke jt. Kõrgkoolides saavad IT-alast haridust mitmed vilistlased. Tulemas on autoremondilukkseppi, psühholooge, raamatupidajaid, ärimehi, tublisid töömehi ja koduperenaisi.

Mida me teeme? Õpime ja õpetame, teeme sporti ja käsitööd, laulame ja joonistame. Korraldame klassi- ja rühmaõhtuid, teatrietendusi, matku, ekskursioone ja karnevale. Tähistame tähtpäevi ning selle õppeaasta algul valmistume maja juubeliks, mis toimub 25.septembril kell 18.00. Ootame külla kõiki endisi ja praegusi töötajaid, vilistlasi ja sõpru.

Kohtumiseni mihklikuu 25. päeval kell 18.00 Lehola Kooli majas!