Ajalehe ilmumise ajaks on õpetlikud õpitoad "Kokata on lahe" ja "Terves kehas terve vaim!" oma tegevustega juba alustanud. "Kokata on lahe" toimub neljapäeviti Sillaotsa Kooli õppeköögis, juhendajaks on toitumisterapeut Sirli Kivisaar. Õpime ise valmistama lihtsaid maitsvaid toite ning kujundame tervislikke söömis- ja toitumisharjumusi. Väärtustame aiasaadusi ja metsaande - aed ja mets meie varaait.

Mitmendat hooaega populaarsust võitnud spordiring "Terves kehas terve vaim!" toimub kolmapäeviti Tartu Spordiklubis,

treeneriteks on Enn Tõnisson ja Jarek Lätt. Tervisesport loob hea enesetunde. Tervisespordi harjumuste kujundamine, sportlikud meeskonnamängud: liikumis-, osavus-, vastupidavustreeningud, kus iga osaleja saab valida oma võimetele vastava sobiva tegevuse. Füüsilise võimekuse suurendamine loob paremad eeldused ka õppetööks. Kolmapäevane spordiringi bussiring on ühendatud õpilasliiniga, buss stardib Sillaotsa kool juurest kell 15.30. Treeningu järgselt tuuakse osalejad vallabussiga koju.

ANK projekti "Üheskoos on parem!" tegevused ja õpetlikud õpitoad toimuvad Tartu Maavalitsuse ja Haaslava Vallavalitsuse toetusel.

ANK projektitegevustest antakse teada kodulehel www.haaslava.ee ja infotahvlitel.