Oleme tegutsenud kolmes vanuserühmas. Kõige nooremad on lasteaia viimase rühma lapsed, teises grupis on 1.- 4. klassi õpilased ning kolmandas noored alates 5. klassist. Võrreldes teiste kunstiringidega on meie eelis see, et me ei keskendu mingile ühele kindlale kunstiliigile. Meil ei ole maali-, klaasi- ega saviring. Noored saavad proovida kätt nii joonistamises, maalimises kui ka meisterdamises.

Üks, mis kindlasti lapsi järjepidevamalt tegutsemas hoiab, on võimalus osaleda talvistes ja suvistes kunstilaagrites. Seal on juhendajad mujalt Hiiumaalt ning proovida saab paljusid asju, mida oma juhendaja õpetada ei oska või puuduvad selleks vajalikud kallihinnalised seadmed, materjalid. Nii oleme kätt proovinud kiviraiduri juures marmorplaate graveerides, teinud erinevaid savitöid, meisterdanud klaasesemeid, valmistanud erinevaid ehteid, õppinud erinevaid maalimistehnikaid (juhendajateks on olnud Märt Rannast, Ott Lambing, Silli-Mai Kütt, Anne-Ly Grab, Klaire Leigri, ja paljud teised)

Selle aasta suvises laagris kasutasime ära võimaluse teha lausa 7 erinevat tööd oma ala meistrite juhendamisel Etnobussis. Muu hulgas tegime seepi ja mesilasvahast küünlaid, valasime tina ja õppisime tegema niplispitsi. Kui algusaastatel esitlesime oma töid ühel korral, siis viimastel aastatel oleme ühel hooajal välja pannud juba kaks ülevaatenäitust. Meie eripära on ka see, et näitusel ei tee valikuid parimate hulgast, vaid esitleme kõikide laste töid.

Ja juba õige varsti alustame taas. Kel huvi ja tahtmist osaleda, jälgige reklaami.