Projekti töökeeleks on inglise keel, mis annab kõigile võimaluse praktiseerida oma keeleoskust. Projektis on kaheksa partnerit üle Euroopa. Tegevused on jaotatud kahe aasta peale.

Kuidas me suhtleme?

Kuna projekt on alles alguses, on vaja palju suhelda, et leppida kokku ülesanded, mida keegi peab oma koolis tegema. Selleks kasutame erinevaid suhtlusvorme nagu email, facebook, kuhu on loodud eraldi grupp.

Iga algus on raske. Keeruline oli leida ühist töörütmi. Kui esimestel koolinädalatel kasutasime töötubadeks ühte aega, siis nüüd oleme proovinud leida tunniplaanis auke, et kasutada aega ratsionaalselt.

Õpetajatest on hetkel aktiivsemalt kaasa löönud Reet Kanger, kellega sõidame ka detsembrikuus esimesele töökoosolekule Itaaliasse Saronnosse.

Mida oleme teinud?

Praeguseks hetkeks oleme loonud projekti tegevuste kajastamiseks omaette lihtsa kodulehe, mida saate Teiegi kogu aeg jälgida: http://aegviidukool.weebly.com/ „Comenius Aegviidu Koolis" kodulehele saab minna tulevikus ka kooli kodulehe kaudu.

  • Õpilased valmistavad kaarte, et saata need projekti partneritele.
  • Kogu meie projekti koduleht on praegu valmimisel - selle koostavad Poola õpetajad.
  • Sel poolaastal tuleb meil koostada esitlus oma koolist.
  • Koostame lühikese videotervituse kahes keeles.
  • Igast tegevusest teeme pilte, kirjutame „nupukesi".
Fotokaameraga on töökoosolekutel osalenud õpetaja Thea Luik.Oma nõusoleku projektis kaasa lüüa on andnud ka õpetaja Anneliis Liblik, Tairi Lõugas.