Kilingi-Nõmme mitmevõistlus on rahvaspordipäev, kus noortel on rõõm märgata tulemuste paranemist. Täiskasvanuna meenutatakse sageli toredat noorusaega ja osaletakse oma sõpruskonnaga. Vaid nädalapäevad varem toimuv kolme koolimaja jooks on paras virgutus järnevale katsumusele. Tehkem julgeid otsuseid ja muudame Kilingi-Nõmme mitmevõistlusel ja kolme koolimaja jooksul osalemise traditsiooniks.

Kooli algusega kaasneb sagedasem spordihoone külastamine. Ühelt poolt mõistagi kooliõpilaste näol. Teisalt koguneb saalidesse sportlikum vallarahvas. Suure saali treeningaegadest on lõviosa noorte tarvis. Arvestades sulg- ja võrkpallihuviliste vajadustega on siiski jäetud võimalus neilegi. Sulgpalliaegu on võimalik spordihoone administraatorilt küsida igale nädalapäevle. Noorte võrkpallitreeningutega alustas esmas- ja kolmapäeviti seni edukalt Tihemetsa lapsi treeninud Priit Anton. Esialgu vaid reede õhtuti kella 19.00 alates saavad pallisaali kasutada kõik võrkpallihuvilised. Kolmapäeva, neljapäeva ja reede õhtuti, alates kell seitsmest, saab spordipäeva lõpetada saunamõnusid nautides. Aeroobikasaalis toimuvaid rümatreeninguid veab esmaspäeva ja kolmapäeva õhtuti suure kogemusepagasiga võimlemistreener Margit Schmidt. Esialgu vaid pühapäeviti jätkab kahe erivat stiili rühmatreeninguga litsenseeritud fitnessitreener Elina Otto. Oktoobrist alates, neljapäeva õhtuti, toovad uut energiat majja Tiina Suure juhendamisel kõhutantsijad. Lisaks on aeroobikasaal suurepärane koht lauatennise mängijatele.

Maja lahtioleku aegadel, tööpäevadel kella 9.00-22.00 ja nädalavahetusel 12.00-20.00 on kõigile kasutamiseks jõusaal ja squashiruum. Kui jõusaali saab tulla ükskõik mis ajal, siis squashiaeg tuleks enda mugavuse huvides eelnevalt broneerida.

Liikumisrohket sügise algust!