Arvestades Võsu pritsi­mehi sel aastal tabanud kurba kaotust, otsustati see­kord suurt paraadi mitte korraldada. Siiski tegid kõik kohaletulnud tuletõrjeautod sireenide huilates kõneka ringi ümber Võsu.

Pidulik aktus toimus Võ­su Rannaklubis, kuhu olid osalema kutsutud endised ja praegused ühingu liikmed, naaberkomandod, kolleegid Päästeametist, valla seltsid ja kõik sõbrad-tuttavad. Lava ehtis värskelt kujun­datud ja valmistatud ühingu logo. Kõlasid päevakohased hümnid puhkpilliorkestrilt, meenutati kohaliku kogu­konna ühtehoidvat ja ees­märgile pühendatud ajalugu. Võsu VTÜ tänukirjaga tänati ja peeti meeles erinevatel aegadel tegutsenud aktiiv­seid ühingu liikmeid:

Roland Aasa

Rein Kaisla

Kalle Kase

Olev Pähklimäe

Villu Tommula

Ermo Valme

Valter Kase

Ülo Vaidalu

Raivo Toming

Ülo Kokamägi

Grigori Eerma

Viktor Tambik

Luule Aasmäe

Silvi Eenmaa

Illa Kase

Maret Seene

Ka ühingut tänama tul­nud sõnavõtjad polnud kii­tustega kitsid ja lavaesine täitus lillede ja põnevate kingitustega.

Väikeseks virgutuseks liikus kogu seltskond Võsu randa, kus endine teenekas pritsimeeste juht Ermo Val-me süütas „Muinastulede öö" tule orkestri rahvalike lugude saatel.

Seejärel naasti Ranna­klubisse, paugutati šampust, lõigati lahti mitu suurt torti, mekiti Võsu memmede abi­ga kaetud lauapealset ja tantsiti järjest suureneva seltskonnaga südaööni.

Võsu Vabatahtliku Tuletõrjeühingu ajalugu meenutasid slaidiprogrammi kaasabil Andrus Aasmäe (vasakul) ja Valdek Kilk

Siinkohal tahabki Võsu VTÜ Juhatus tänada tublisid abilisi, kes aitasid laudu katta ja kaunistada; hr Avo Seidelbergi kujundus-ja trükitööde eest; vallajuhte abi ja toetuse eest; Ida päästekeskuse juhti hr Ailar Holzmanni abi, toetuse ja alati sooja suhtumise eest. Samuti kõiki seltse ja sõpru, kes meid nii meeldivalt ter­vitama tulid.

Loodame, et see kõik annab innustust ja jõudu meie senistele liikmetele ja toob lisaks uut ning värsket täiendust meie ridadesse.