Riigieksamite tabelis on Tabivere gümnaasium võrreldes eelmise aastaga tõusnud 31 kohta ja üle-eelmise aastaga võrreldes 41 kohta ülespoole. Kes loeb paberkandjal Postimeest, siis seal lõppes tabel pärast Tabivere kooli ära ja nii mõnelgi tekkis mulje, et jälle viimaste seas!
Kogu tabeli leiad SIIT. Antud tabelis arvestatakse eksameid, mida tegi 5 või enam õpilast. Kui õpilane sooritas ainukesena klassist näiteks inglise keele eksami 70 punkti peale, siis seda see tabel ei kajasta.
Tabiverre ei ole kunagi 10. klassi õpilasi katsetega vastu võetud, mis teeb õpilaste taseme väga erinevaks ja keskmise madalaks. Eesti keele eksami punktid olid alates 81st kuni 38 punktini.

Kahjuks on vanemaid, kes arvavad, et kooli taseme ja maine määrab ära ainult seesama riigieksamite tabel. Väljavõtteid eelmise õppeaasta klassijuhatajate arenguvestluste aruannetest:

• Väga heaks hinnati kooli ja kodu koostööd. Tore on see, et lapsed saavad end erinevates ainevaldkondades proovile panna. Koolis on sõbralik õhkkond. Kuna on väikesed klassid, siis õpetaja jõuab iga lapseni. Koolis antava haridusega ollakse rahul.
Õpilastel on tahe hästi õppida. Positiivne on ka see, et lastele korraldatakse erinevaid üritusi (õppekäigud, ekskursioonid, klassiõhtud jne).

Õpilastele meeldis:

  • õpetajate vastutulelikkus,
  • väike kool, väikesed klassid, head õpetajad;
  • uus staadion;
  • koolikell.
Tehti ka ettepanekuid koolielu paremaks korraldamiseks, mida oleme osaliselt sellest sügisest ka rakendanud. Ootame lapsevanemaid kooli 8.-12. oktoobrini, mil on hea õpetaja kuu raames lastevanemate nädal. Täpsem info saadetakse õpilasega koju.

Täname Tabivere huvikooli ja Tabivere rahvaspordiklubi, kes võimaldavad meie kooli õpilastel osaleda erinevates ringides. Ringide ja stuudiotega on veel võimalik liituda ja palume ka lastevanemate abi oma lapsele sobiva ringi leidmiseks ja kontrollimaks, kas ta seal ikka ka osaleb. Kahju on vaadata väikeste poiste jalgpallitrenni, kus poistest ei anna isegi mitte ühte võistkonda kokku panna...