Nissi vallavanem Peedo Kessel hindas inimeste ettevõtlikkust omaenda turvalisuse tagamisel kõrgelt ning lootis, et tulevikus tuleb sektoreid veel juurde. „Kuigi Nissi vald on üldjoontes turvaline ja rahulik koht elamiseks, on see esimene sektor justkui seemneks, millest loodetavasti idaneb tulevikus uusi."

Vastse sektorivanema Riho Kivisilla sõnutsi oli naabrivalvega liitumisel peamiseks eesmärgiks häirida majade ümber kolavaid rüüstajaid ja kurikaelasid ja teha turvalisusse panustamine võimalikult seaduslikuks. „Me oleme siin juba varem toimetanud ning naabritega infot vahetades silmad lahti hoidnud, nüüd sai siis asi ametlikuks tehtud," rääkis Kivisild.

Lehetu külavanemana loodab mees, et suudab naabrivalvet ja selle kasulikkust propageerida ka teistes lähemal asuvates külades, kus, nagu Lehetuski, juhtub ikka aeg-ajalt varavastaseid kuritegusid. Varguste põhjusena näeb ta peamise põhjusena majanduse langusest tulenevat suurt tööpuudust, mille tõttu on liikvel enam inimesi, kellel ei ole alati mõistlikku rakendust, sestap tuleb igasugune pahateo sooritamine kurikaelale teha võimalikult ebamugavaks, usub Kivisild