Kuidas saab hooldekodus end hästi tunda ja rahul olla?

Keegi ei mõtle hooldekodusse tulemise peale. Väetiks muutunud ema, isa, vanaema või vanaisa on paljude perede reaalsus, ent hooldekodu välistatakse juba eos.

Arvatakse, et ollakse hoolimatud ja ükskõiksed. Siiski on mõnikord ainus õige valik ööpäevaringne hooldus.

Paljudes valdkondades on eeskujuks välisriigid ja seal pole hooldekodus elamises midagi imelikku, arenenud riikides on normaalne vananemine hooldekodudespansionaatides.

Vanadust tuleb pidada uuenenud võimaluste ajaks, mida tuleb täiel rinnal nautida. Inimese elu on jagatud kolme etappi - esimene: suudab ja on aega, aga ei tea; teine: suudab ja teab, aga ei ole aega; kolmas: teab ja on aega, aga ei suuda.

Kui ei suuda, siis oleme oma tööka personaliga alati Teile toeks ja abiks, et vääriliselt vananeda. Meie hooldekodu on üldhoolekandeasutus, mis pakub ööpäevaringset hooldamist ja elamist.

Puhkeruumides saab vaadata televiisorit ja lugeda ajalehti, ajakirju ja raamatuid. Perearsti teenused igapäevaselt kättesaadavad. Toidu valmistamine ja pesupesemine toimub hooldekodus. Jõuluajal käivad esinemas lasteaialapsed ja koolilapsed.

Meie kliendid tänavad lapsi ja juhendajaid nende meeldivate esinemiste eest! Muusikalist külakosti pakuvad veel teisedki esinejad. Elutoad on kõik remonditud ja sisustus on kaasajastatud. Siin on tore koht, kus saavad eakad inimesed rahulikult elada. Ei ole suuri muresid ja probleeme, on hoopis head sõbrad ja väga tore personal.

Meie hooldekodus möödus esimene oktoober koogi ja kommidega ja loodame, et ükski eakas inimene ei pidanud pidupäeva veetma üksinduses ja unustatuna.