"Nimetatud kinnistu on parim koht alevikus, kuhu bussijaam ja teenindushoone teha, see­pärast jõudsime kinnistu omanikuga müügis kokkuleppele," ütles vallavanem Aivar Surva.

Üheks teenindusmaja osaks on kauplus, mille pidajaks oli seni kinnistu endine omanik OÜ Tisler. Vallavanema sõnul võib uue tee­nindushoone puhul küsimuseks saada see, kes hakkab seal edaspidi poodi pidama. Seepärast hakatakse poepidajat otsima konkursiga.

Lähiajal kuulutatakse välja teenindushoone ehitushange, kui see kulgeb plaanipäraselt ja hanke tulemusi ei vaidlustata, hakatakse tee­nindushoonet järgmisel aastal ehitama.

Vallavanema sõnul kaalutakse ühe võimaliku variandina seda, et teenindushoone ehituseks võtab vald laenu. "Praegu on vallal käsil mitu ehitusobjekti korraga ja seetõttu oleks selle ehituseks mõistlik laenu võtta. Mäetaguse peaks pankadele olema usaldusväärne partner, mistõttu võib võimalik laenuprotsent osutuda soodsaks," ütles Surva. Ta lisas, et tema teada ei ole vald varem laenu võtnud.

Uude teeninduskeskusesse on peale kaupluse planeeritud ruumid juuksuri, perearsti, hamba­ravi, postkontori ja bussiootepaviljoni tarvis.

OÜ Tisler esindaja Gert Tisler ütles, et ette­võttel on küll edaspidise tegutsemise suhtes oma plaanid, kuid ta ei taha neid veel avalikus­tada. Niisamuti ei soovinud ettevõtja kommen­teerida oma kinnistu müüki.