Ehitaja on alustanud plaanipäraselt lammutustöödega. Renoveerimistöödega plaanitakse valmis jõuda 2013. aastal nii, et sügisel saavad lapsed minna juba remonditud hoonesse.

Renoveeritavas lasteaiahoones on juba olemas lastele suurt rõõmu valmistanud suurepärane lastebassein ja pesemisruumid. Need ruumid ei vaja erilist remonti, teha tuleb vaid natuke viimistlustöid. Järgmisel sügisel on laste rõõm märksa suurem, sest nad saavad suure peosaali ning eraldi võimlemissaali ning kõik rühmaruumid saavad täiesti uue ilme. Ning olemas on juba ka uus lasteaiamööbel, mille jaoks eraldas 30 000 eurot siseministeerium. Mööbli valmistas OÜ Virelton. Tegemist on puit-vineer mööbliga: värvilised garderoobikapid, rühmariiulid ja sahtelkapid, rühma köögikapid, sahtelvoodid, lastelauad ja toolid, käterätikukapid, koristusvahendite kapid, riietekapid. Paljut tuleb veel ka juurde muretseda, sest kahjuks kõige vajaliku ostmiseks sellest summast ei jagunud.

Loksa Lasteaeda mahub palju häid lapsi. Kuna meie lasteaias praegu järjekorda ei ole ning ka tulevikus peaks jätkuma kohti kõigile soovijatele, siis ootame kõiki Loksa kandi lapsi järgmisel sügisel meie toredasse uuenenud lasteaeda.