9-10-aastastest poistest saavutas I koha Reimo Klopets.

Kuni 6-aastastest tüdrukutest oli Kaile Ülper III .

9-10-aastastest tüdrukutest tuli Anett Tammist II kohale.

11-12-aastastest poistest oli Jakko Isup III .

See on üks mõnusamaid sügisvõistlusi, kus auhinnad kuninglikud. 22. septembril oli Elvas kavas lausa 2 võistlust. Hommikul alustati traditsioonilise Meejooksuga. Tulemused toredad.

Kuni 5-aastastest poistest saavutas III koha meie sportlasperekond Luikede pesamuna Robi. Tema vanemad õed Elina ja Hele-Mai olid kumbki omas vanuseklassis II koha väärilised.

Tublilt võistlesid ka Karjuste pere lapsed. Vastavalt Kaur III ja Karita II.

Peale lõunat kiirustasime Elvasse tagasi, et osa saada kergejõustikuvõistlustest. Ja medalisaak oli üle ootuste võimas. Noorimatest, E vanuseklassi tüdrukutest saavutas Loore-Marta Kaljuvee I koha 60 m jooksus ja tuli III kohale nii kaugushüppes kui palliviskes. Adeli Pitilimov oli 4.

60 m jooksus ja palliviskes. Kirsti Himmastel 5. koht kaugushüppes ja 6. koht palliviskes.

Sama vanuseklassi poistest võistles edukalt Simo-Gregor Pleskovski - III koht kaugushüppes ja palliviskes. Ken-Marti Käos jäi napilt medalita palliviskes, olles 4.

D vanuseklassi tüdrukutest võistles vahvalt Anett Tammist. Kaugushüppes I koht, 60 m jooksus II koht ja palliviskes III koht. Laivi Põldoja oli palliviskes II. Elise Täär saavutas 60 m jooksus tubli III koha ja kaugushüppes 4. koha. D klassi poistest oli Reimo Klopets kaugushüppes III, 60 m jooksus ja palliviskes 5. Imre Pärn oli palliviskes III. Oliver Kruuse jäi napilt 4. kohale nii palliviskes kui ka kaugushüppes.

C vanuseklassi tüdrukutest tuli Jaana- Liis Jalakas I kohale palliviskes. Ariel Hiir oli III kaugushüppes ja 60 m jooksus.

Elina Luik saavutas II koha kaugushüppes ja 4. koha 60 m jooksus. Helen Ülper võistles südilt, saavutades 4. koha palliviskes ja 5. koha 60 m jooksus ja kaugushüppes.

C klassi poistest oli palliviskes parim Taimar Tamm, kaugushüppes talle III koht. Jakko Isup viskas palli II koha vääriliselt.

Maidu Klopets platseerus nii palliviskes kui kaugushüppes 4. kohale. Juunioride, A ja B vanuseklassi tulemusi arvestati ühiselt. Meie neidudest oli nii odaviskes kui ka kettaheites parim Hele- Mai Luik, 100 m jooksus talle II koht.

Melody-Mai Mägi saavutas kettaheites II koha ja esmakordselt oda visates 4. koha. Tahtejõuliselt võistlesid ka Randen Sakson, Kaur Karjus, Karita Karjus ja Mait Lensment.