Nokia kontserdimaja esimesel korrusel avatud näitusel on välja pandud üheksateist maali, mis kuuluvad kunstniku kõige silmapaistvamate tööde hulka.

Peamiselt on esindatud loodusmaalid, mille hulgast aga võib leida ka ühe minimalistliku maali, mille pealkirjaks on „Tee". Maalil kujutatud tee, mis edasi kulgedes tõuseb majakatuste kohale, räägib vaatajaga.

Nokia kontserdimajas oli jalaga maaliva kunstniku aust osa saamas kogu pere ja kohale oli tulnud üle paarikümne Meelis Luksi sõbra, tuttava ja tema kunsti austaja. Tervitama tuli ka kunstnik Valli Lember-Bogatkina, kes on Meelis Luksi ja tema perega hea tuttav. Lember- Bogatkinaga on mitut ametit pidav Meelis Luks ka raadios Muusikamoos mõni aeg tagasi enda juhitavas saates „Jalamees arvab ja teab" intervjuu teinud.

Ülemaailmsesse jala ja suuga maalivate kunstnike ühingusse kuuluva Meelis Luksi näituseid on üleval olnud kogu Eestis, sealhulgas ka Riigikogus ja rahvusraamatukogus.

 „Jalamehe" maalid on jõudnud ka piiri taha ning leidnud sealgi imetlust.

 „Pole vahet, millega looja pintslit hoiab, tähtis on, et lõuendile tekib midagi sügavat, mis vaatajat puudutab," ütles Meelis Luks näituse avamisel kõnemasina vahendusel. Tema soov on, et maalid tekitaks inimestes positiivse emotsiooni.

Nokia kontserdimajas sai jalaga maaliva kunstniku näitust vaadata kuni 5. oktoobrini.