Kahjuks on iga päev koolis õpilasi, kes arvavad, et õpetaja töötamist ja kaasõpilaste õppimist tunnis võib kõikvõimalike vahenditega segada. Kool on pärast õpilastele mitmete märkuste kirjutamist, käskkirjaga noomituse avaldamist ja lapsevanemate poole pöördumist pidanud ühendust võtma kohaliku konstaabliga, kes vormistas ka kahele õpilasele avaliku korra rikkumise eest protokollid.

9. oktoobril toimus traditsiooniline 1. klassi külastus Palamuse kihelkonnamuuseumi, kus toimus vanaaegne koolitund - õpilased said kirjutada tindi ja sulega ning lahendada vanaaegseid ülesandeid. Kui koolitund oli läbi ja muuseumile ring peale tehtud, said õpilase Jõgeva maavanemalt ja Tabivere abivallavanemalt Heiki Vilepi raamatu Jõgevamaast "Jõks", šokolaadi ja väikse kõrrejoogi. Edasi sai 1. klass külastada Elistvere loomaparki. Loomapargis räägiti loodust hoidvast käitumisest RMK puhkealadel ja saime ka kõik loomad üle vaadatud.

8.-12. oktoobril toimus koolis lahtiste uste nädal, täname vanemaid, kes leidsid kiirel ajal aega oma lapse tundide külastamiseks.

Head esimese veerandi lõppu!