Juubelinäitusel Uue-Kariste rahvamajas olid seintel väljas kümmekond tema paaril viimasel aastal valminud erinevates värvitoonides ja -kooslustes peamiselt Mulgi rahvuslikel motiividel tikitud kaunist tekki.

Nende vahel köitsid pilku mulgimustrilised sõbad. Laudadel oli valik tikitud Mulgi salle ja kindaid. Silma rõõmustasid ka Mulgimaa eri kihelkondade naiste rahvariideseelikute riidekangad. Näituse avamisel 27. septembril tänasid Valve Alamaad ja soovisid talle edasiseks loometahet ja tervist Halliste vallavanem Andres Rõigas, Viljandimaa Rahvakunstiühingu esinaine Leida Mägi, käsitööharrastajad Uue-Karistest, Kõpust, Abjast jm. Oma muusikalise etteaste pühendasid juubilarile Halliste kooli lauluneiud.

 „Tuleksin Uue-Karistesse ikka veel, aga pole enam jõudu," tunnistas lilli ja kallistusi vastu võtnud juubilar, kes sealset käsitööringi juhendas alates 1977. aastast kuni tänavuseni. Nõuannetega lubas ta oma tublidele ringiliikmetele aga oskuste kohaselt endiselt abiks olla.

Suurte teenete eest rahvusliku käsitöö viljelemisel pälvis Valve Alamaa 1998. aastal Viljandimaa rahvakunstimeistri tiitli. 2002. aastal omistati talle Tallinnas esemelist rahvakultuuri väärtustav aastaauhind „Pärandihoidja".