Sel aastal on meie vallas ette näidata ka presidendilt Kauni Kodu tunnustuse saanud majapidamine - Laagna Maarahvaselts „Vanatare" hoone, mille külarahvas aastaid tagasi risust ja umbrohust puhtaks rookis ning igal aastal pisut kaunimaks kujundab. Suvel oli „Vanatare" eestvedajatel hea võimalus presidendilt selle eest ka tunnustus vastu võtta.

Lõikuspeole olid  aga kutsutud Ida- Viru Omavalitsuste Liidu ning Vaivara valla preemiate vääriliseks peetud kodude pererahvas.

IVOL-I tänukirjad:
LIILI  LUKSO
VLADISLAV  GORDIN
KORTERMAJA  AIA 1
RAIVO  JOHANNES

Vaivara valla tänukirjad:
IRINA  HRISTOFOROVA  JA  ALEKSANDR  PAHHOMOV
ASTRID JA VELLO ORGULAS
ŽANNA  JA VIKTOR PETROV
JELENA  JA  ALEKSANDR TAAL

Tänukirjad andis üle volikogu esimees Veikko Luhalaid. Traditsiooniks on saanud ka Sinimäe Põhikooli õpilaste tervitus lõikuspeolistele.

On rõõm tõdeda, et lõikuspeod on vallarahva hulgas taas nõnda populaarseks muutunud, et Vaivara Seltsimaja tillukesse saali suurivaevu ära mahtusime. Aga häid lambaid, nagu isegi teate, mahub ühte lauta palju. Head vallarahvast veelgi rohkem. Ühislaule ning mänge korraldas pidulistele õhtujuht Karl Meos, tantsu keerutati koos ansambliga Hollarii üle südaöö. 

Traditsiooniks on saanud ka Sinimäe Põhikooli õpilaste tervitus lõikuspeolistele. Foto: Vaivara Huvikeskus

Loodetavasti oli lõikuspidu selle aasta põllu- ja aiatöödele väärikaks punktiks ning vallarahvas leiab talve jooksul rohkesti aega, et kaasa lüüa meie huviringides ning muudes ühisettevõtmistes.