Uutes vastavatud kodudes on väga head elamistingimused. Ühes majas on 10 klienti ja igal neist on omaette tuba. Uutesse kodudesse lähevad elama kliendid, kelle pension võimaldab koha eest maksta.

Meie kodu väheneb ainult teatud teenuste osas. Osutame edaspidi ööpäevaringse hooldusega ja toetatud elamisega teenust. Klientide arv kuigivõrd väheneb, kuid meie kodu ei suleta. Teatud teenuste kadumisega saavad allesjäävad kliendid paremad elamistingimused.

Meie klientidele ja meile tulnud klientidele meeldib Koluveres, sest meil on head ja sõbralikud töötajad ning palju võimalusi tegevusteks ja vaba aja veetmiseks.

Laialdasi võimalusi pakuvad selleks 2 päevakeskust ja liikumiskeskus. Ligi 25% meie klientidest töötavad lepingu alusel ja teenivad lisaraha. Töö seisneb põhiliselt toodangu pakendamises (helkurid ja poldid-mutrid) ja põllumajandussaaduste tootmises oma söökla tarbeks.

Väga populaarne on sporditegevus ja eriti just kepikõnd ja jalgrattasõit.

Siinkohal tahaksin tänada valla elanikke, kes on meile andnud kasutatud jalgrattaid. Suured tänud teile - Tiiu Leidsalu, Lembitu Tarang, Peep Jõevee, Tiiu Aro, Leonid Koslov, Ella Kalde, Aarne Tammela, Taimi Tammela. Eriliselt täname aga Harri Tammelat, kes kõik need rattad on töökorda seadnud.

Suur - suur aitähh.