Tore oli, et vanemad sõitsid koos oma lastega: Ülle Kollo koos Kaspariga, kuid nüüd juba Kaspar põrutas kaugele ette. Tarvi Reesar koos kaksikute Robini ja Rauliga. Kristi Post koos Kaarliga. Edith Alasi koos Maarja ja Jaagupiga. Tubli oli ka Irene Luts, kellele ei olnud see etapp mitte esimene.

44 km lõpetas 134 võistlejat. Meie inimestest osales 11 inimest. Parim oli (üldkokkuvõttes 9) Tõnis Kirsipuu, kes lööb kaasa edukalt juba vabariiklikel võistlustel. Tublid olid ka 40. Mihkel Pärnalaas ja 45. Avo Kirsipuu. 

Kullamaa rattakrossi noorimaid osavõtjaid autasustab abivallavanem Heikki Salm

Lõpetasid veel: Bruno Laande, Ariel Palmiste, Marten Jõevee, Andres Kirsipuu, Olavi Tolli, Tanel Tolli, Ago Kirsipuu, Allar Luisk ja Linda Pärnpuu.

Võistlusi oli korraldamas ja turvamas 50 inimest, eriti palju oli rada julgestamas. Esmakordselt pöördusime lastevanemate ja teiste täiskasvanute poole, oli ju 24 kontrollpunkti.

Neid inimesi on palju, kuid siinkohal tahaks südamest tänada abi eest ja nii mõnigi ütles, et tuleks teinekordki veel.

Tuleval aastal on Kullamaal juba 10. ralli. On mõte teha tavasõitjatele inimlikum ja lühem rada, ilma, et see Marimetsa sarja kuuluks. Meil ju täiskasvanuid on, kes igapäevaselt sõidavad rattal tööle, poodi.

Lauamängude päev tulemas

Eelmisel aastal oli sellest üritusest osavõtt vähene, isegi valdade talimängudele ei saanud koroona ja lauatennise võistkonda välja. Proovime uuesti. Teeme novembrikuus võistlused kabes, koroonas ja lauatennises.

Võib-olla prooviks korraldada tööpäeva õhtuti turniirina?

Jälgige reklaami, tulge lööge ise kaasa ja kutsuge ka naabrid! Võistlustel osalevad ka Kullamaa õpilased.

Läbiviijateks Viive ja Peep.