Eve on väga kompetentne ja entusiastlik õpilaste ettevalmistaja konkurssideks, viktoriinideks ja olümpiaadideks. Ta oskab õpilasi stimuleerida end täiendama ja pingutama. Möödunud õppeaastal saavutasid tema õpilased maakondlikul ajaloo-olümpiaadil häid ja väga häid kohti. Saadi ka võimalus osaleda vabariiklikul olümpiaadil. Tilkade peres on kaks täisealist poega.

Kuna ma olin vanema poja klassijuhataja, algas meie koostöö Evega sellest, et ta tuli abikaasaga alati appi matkade ja laagrite läbiviimisel. Siiani ei unune Valgjärve ääres veedetud päevad, kus otsisime vettevajunud "lossi" palke, õppisime paadiga sõitma, ujusime, võistlesime ja nautisime imeilusat suveööd lõkke ääres. Varahommikul aga õngitsesime Eve abikaasa juhtimisel kala, mis lõppes kuuekilose haugi kinnipüüdmisega.

Siiamaani toetab Eve kõiki oma poegade ettevõtmisi, juba kuuendat korda aitab kogu pere viia läbi Tauri korraldatavat orienteerumisvõistlust Tartus. Eve on suutnud kujundada kokkuhoidva ja üksteist toetava pere. Ja see on suur väärtus!

Veel peaks rääkima Evest kui noorteorganisatsiooni Eesti 4H juhist. Koos õpilastega, keda oli headel aegadel organisatsioonis üle 30, on käidud laagrites, igasugustel huvitavatel kursustel, teatrietendustel, ekskursioonidel nii oma riigis kui ka paljudes välisriikides.

See kõik on olnud meeldiv töö noortega, mis arendab, annab uusi mõtteid ja väljakutseid. Seda tööd on Eve teinud juba kümme aastat.

Eve oskab õpilasi kaasa tõmmata, olla hea kaaslane, naerda ja rõõmustada koos õpilastega. Õppetöös on ta nõudlik nii iseenda kui ka õpilaste vastu. Tal on alati aega õpilane ära kuulata ja talle nõu anda. Kolleegidele on ta aga rõõmsameelne ja avatud töökaaslane.