Caparolilt mänguväljaku uuendamiseks värvid saanud Viljandi Midrimaa lasteaia direktor Marika Kissa sõnul oli üllatav, kui hea meelega olid lapsevanemad valmis projektis kaasa lööma. „Pea pooled pered võtsid ühel või teisel moel remonditöödest osa, ka need lapsevanemad, kelle lapsed sügisel juba kooli läksid. See näitab, et lasteaiad ei ole oma muredega üksi - soovitan ka kõigil teistel lasteasutustel julgemalt kogukonda kaasata ning kindlasti järgmise aasta Caparoli heategevusprojektist osa võtta," julgustas Kissa lasteasutusi initsiatiivi võtma.

Projekti „Lihtne värvida - lihtne aidata" raames valis Caparol suve algul seitsmekümne viie soovija hulgast välja kümme uut värvikihti vajavat lasteaeda, kes said endale vastavalt oma soovile kasvõi kogu maja sise- ja välisviimistluse tegemiseks tasuta Alpina värvid ning professionaalset nõu värvimistööde teostamisel. Valiku tegemisel arvestati eelkõige seda, kuivõrd kaasab lasteaed tööde tegemisel nii lasteaia töötajaid, hoolekogu, lapsevanemaid, kohalikku omavalitsust ja teisi kogukonna liikmeid.

Näiteks osutus üheks valituks Tartu lasteaed Päkapikk, kus koos värvitöödega ette võetud poole sajandi vanuse maja remondis remonditöödes  lõid kaasa lasteaia personal, hoolekogu, lapsevanemad, MTÜ Tantsulustilised, EELK Kirikumuusika Liit, OÜ Art of Living Education, Lille Maja noortekeskuse malevlased ja isegi kaks kinnipeetavat Tartu Vanglast. Tartu linn toetas lasteaeda remondivahenditega.

Harju maakonnast valituks osutunud Tallinna Sikupilli lasteaed vahetas välja kooruva värvi trepikodades, saalis ja koridorides, Ida-Virumaal värvitoetuse saanud Kiviõli Kannikese lasteaed uuendas mängulinnakuid, kiike, liumägesid, majakesi, koridore ja trepipüstakuid. Lisaks said sel aastal värvitoetust ka Tabivere lasteaed, Türi-Alliku lasteaed, Pärnu Raeküla lasteaed, Kehtna lasteaed „Siller",  Orissaare lasteaed „Päikesekiir", Sangaste lasteaed „Kratila" ja Viljandi lasteaed „Midrimaa".

Värviuuenduse võitnud lasteaedade piltidega on võimalik tutvuda projekti „Lihtne värvida - lihtne aidata" kodulehel, kus on võimalik näha pilte lasteaedadest enne ja pärast remonti.