Juba 4. korda peetakse Palupera külade jalgpalliturniiri. Sisuliselt saab ikkagi rääkida piirkondade võistkondadest, sest suuremalt jaolt on meie külad päris väikesed. 13. oktoobril olid kogunenud Räbi küla väljakule kolme piirkonna koondised. Rando Pauskar perega oli ette valmistanud korraliku väljaku. Sellele aitasid piirdejooned peale kanda Artur ja Kaur Lõhmus. Tundus, et ka ilmataat on jalgpallihuviline, sest üle pika aja oli kuiv ja päikseline päev.

Peakohtunik Artur Lõhmuse range pilgu all algaski jalgpalliheitlus. Mängud kujunesid väga kirglikuks, kus oli nördimust ja rõõmu, pettumust ja võidurõõmu. Vahepeal läksid emotsioonid vägagi lakke. Lõppkokkuvõttes jäid aga kõik ilusa sportliku päevaga rahule ja nagu lõpuks ikka, võidavad sport ja sõprus. Turniirivõidu viis raske heitluse järel koju Palupera külade piirkond, kes auhinnakarika ja medali kõrval saab külastada Taagepera lossi sauna tänu meie heale, kauaaegsele toetajale.

Teise koha vääriliseks tunnistati Hellenurme võistkond, kes seekord saab saunamõnusid nautida sõbralikus Andu puhkekeskuses. Kolmandaks jäi väga südikat mängu näidanud Räbi küla meeskond, kes seekord saab külastada Paluveski sauna. Räbi küla võistkonnal oli näha, et nad on vähe kokkumängu harjutanud, sest mida rohkem nad mängisid, seda paremaks nad muutusid.

Kõik jäid toreda spordipäevaga rahule ja lubasid ka järgmine aasta platsil olla. Hea sõnaga tänati ka häid toetajaid, Palupera valda ja klubi Tartu Maraton.

Kohtumiseni järgmistel turniiridel!