Marge on laste, lapsevanemate ja kolleegide poolt hinnatud pedagoog, kelle töö on positiivselt mõjutanud nii Tammiste lasteaia kui ka Sauga valla arengut (ta on edendanud valla kultuurielu, kirjutanud artikleid valla lehte jms).

Marge on Pärnu muusikakooli poppjazzlaulu õpetaja, ansamblijuhendaja ja rütmimuusika osakonna juhataja.

Annelii Stolts
Jänesselja lasteaia õpetaja abi

Annelii tegeleb rühmas individuaalselt erivajadusega lapsega, toetab igati lapsi ja õpetajat tegevuste läbiviimisel, on aktiivne osaleja dramatiseeringute jm rühma ürituste ning perepidude kavandamisel ja läbi viimisel.

Annelii on nõudlik nii enda kui teiste suhtes. Õpetaja abina on Annelii kaasatud õppekäikudele, loodusvaatlused toimuvad tema koduõues. Ta osaleb õppe- ja kasvatustegevustes, suunab ja juhendab laste mängu, arvestab laste arvamustega, arutleb nendega erinevatel teemadel. 2011. a kevadel ja sügisel koolitas Annelii välja Tammiste lasteaia õpetaja abid.

Annelii on võrdväärne partner õpetajatele, ta on hinnatud lastevanemate poolt ning igati mõnus seltsiline lastele. Annelii julgeb avaldada oma arvamust ja küsida, on koostöövalmis ning aldis katsetama uut ja huvitavat, mistõttu annab värvingu ja panuse ka asutuse arengule. Annelii on positiivse suhtumisega, rõõmsameelne ja kõiges kaasa lööv töötaja, mis organisatsioonikultuuri kujundamisel teeb temast olulise võtmeisiku.

Romet Mihkels
Sauga põhikooli kehalise kasvatuse õpetaja

Romet annab kehalise kasvatuse tunde tervele koolile. Ta on õpilastele heaks eeskujuks nii mõnigi õpilane juhindub just tema individuaalsest eeskujust ja asub käima kergejõustikutrennis. Viimastel aastatel on kool võtnud osa enamusest maakondlikest spordivõistlustest, tihti on toodud koolile ka auhinnalisi kohti.

Romet jälgib järjekindlalt õpilaste koolikohustuse täitmist. Õpetaja on väga nõudlik ja samas on ta saavutanud õpilastega hea kontakti. Romet püüab igal võimalusel kehalise kasvatuse tunde läbi viia värskes õhus. On osalenud aktiivselt õppekavaarenduslikus töös, täiendab ennast pidevalt ja püüab kõiki teadmisi edasi anda nii kolleegidele kui ka õpilastele.

Romet osaleb aktiivselt ülekooliliste ürituste korraldamisel. Õpetaja on heaks kolleegiks kõikidele õpetajatele, alati naerusuine ning lahke ja vastutulelik.

Romet on ka ise tegevsportlane, tema erialaks on kõrgushüpe. Ta õpetab lapsi ka Pärnu spordikoolis.