Kui siiski peaks veel leiduma Juuru vallas lapsi, kes kangesti sooviksid jalg­palliga tegelda, ent mingil põhjusel seda veel teinud ei ole, siis võib julgelt tree­neriga ühendust võtta ning liituda tree­ningutega. Jalgpallitreeningud toimuvad:

  • Järlepa lasteaias (HAKUKE-se spordi­hallis) esmaspäeval kell 16.30-17.05,
  • Juuru lasteaia saalis neljapäeval kell 16.00-16.35,
  • Juuru Gümnaasiumis teisipäeval kell 17.00-18.00 ja neljapäeval kell 17.00- 18.00 (1.-3. klassi õpilased).

Ehkki treeningutel osalemine on tasu­line, on enam kui selge, et see „inves­teering" tulevikku on seda väärt, sest kõik me teame ju, ainult terves kehas on terve vaim. Lisaks ei keskenduta tree­ningutel ainult jalgpallile, vaid tegeldak­se ka üldkehalise ettevalmistusega, koor­dinatsiooni parendamisega ning tähtis osa on erisisulistel mängudel, kus lapsed saavad kõik kogeda edumomenti, mis on vajalik lapse enesekindlusele ning soo­dustab samuti vaimset arengut.

Oluline on ka sotsiaalne keskkond, spor­timise käigus õpib laps võitma ja kaota­ma, enda eest seisma ja oma piire keh­testama. Jalgpall õpetab näiteks hästi koos­tööd, mille tulemusena on meie rõõmu­terad lõbusamad ja sotsiaalsemad.

Lõpetuseks, kui vähegi võimalik, and­ke lapsele võimalus tutvust teha jalg­pallimängu ja seda ümbritsevaga. Ega kodule lähemale enam jalgpallitreenin­gud ei tule!

Värvilist sügise jätku!

KAIDO MÄGI
Raplamaa Jalgpallikooli laste treener kaido@pysivus.ee, tel 564 76073