Soovijaid tegevusse on jätkunud ning esimesed endatehtud asjadki juba valmis. Keraamika-savikojas on jõudnud kätt proovimas käia isegi Uulu lasteaia lapsed, kes valmistasid endile savist lusika. 16.oktoobril lükati käima mälumänguturniir.

Esimeses mängus asus võistlustulle neli võistkonda - Munta (Kadri Tähe, Marvi ja Veiko Arnek, Triin ja Raoul Laidoner), MTK ehk Männiku Talukamber - (Valve Sommer, Märt Hunt, Maido Zukker, Valeri Hahiljev, Oleg Tammsalu), MTÜ Pulverk (Reet Sai, Ly Kukk, Maire Säde, Sigrid ja Vaido Absalon), VAIA (Valli Metsaoru, Anne Aaslaid, Imbi Ilves ja Anu Alloja).

Esimeses mängus sai kõige rohkem punkte 18, võistkond MTK, 16 punkti sai võistkond Munta ja 12 punkti võistkonnad MTÜ Pulverk ja VAIA.

Teadmiseks neile, kes esimesse mängu ei jõudnud ja plaanivad seda teha edaspidi. Küsimusi võistlejatele on igas mängus 20.

Küsimused panevad kokku ja mängud viivad läbi Võiste raamatukogu juhataja Ülle Toomla, mälumänguhuviline Mart Lemmik ja vallavalitsuse planeerimisnõunik Maia- Liisa Kasvandik.

Küsimuste koostamisel on teemade valdkond lai, näiteks esimese mängu 20-st küsimusest 4 puudutasid sporti. Küsimusi oli kirjanduse, kultuuri, looduse ja paikkonna teemalisi. Külakeskuse Tahku Tare lahked perenaised kostitasid mälumängureid ja külalisi kohvi, võileibade ja koogiga, lisaks pakuti veel ka küpsetatud õunu jäätisega.

Novembrikuu mälumängule, 20 novembril kell 18.00 ootadakse ka uusi võistkondi. Start on antud ka Tahku Tare õppeköögi kokakoolile.

Iga kuu III pühapäeval saavad külakeskuse õppekööki koguneda kõik perenaised, kes on huvitatud uutest retseptidest ja nende katsetamisest üheskoos õppeköögis. Esimesele kogunemisele oktoobris oli kogunenud kümmekond naist, kes valmistasid maitsvaid toite kõrvitsast.

Põnevaid tegemisi jätkub külakeskuses aga kõigile vallaelanikele. Siit soovitus - jälgige reklaami ja astuge ligi.

Kõik Te olete teretulnud!