• Hea õpetaja joonistamine toimus kõigis Eestimaa koolides, nii ka meie koolis!

• 5. oktoobril oli õpetajatepäev!!!! Suur tänu õp. Marikale ja 9. klassile, kes valmistasid ette väga humoorika hommikukogunemise ja katsid ka õpetajatele ilusa peolaua ☺.

Õpetajatepäeva tegid kauniks Tahkuranna Vallavalitsus ilusate rooside ja toetavate sõnadega, Uhlapere Seltsimaja oma hubaste ruumidega, Aina Henning erivärviliste sallidega ning kooli hoolekogu esimees Marika Puusepp mee kinkimisega.

• Kas tunned neid? Terve oktoobrikuu jooksul oli stendil väljas õpetajate lapsepõlve pildid. Enne vaheajale minemist andsime õpilastele võimaluse nuputada, kes on pildil?

• Sügisetuleku võtsime Uulu kooliga vastu suure SÜGISLAADAGA. Kõik klassid olid isemoodi tegutsemises - 3. kl. käisid lapsevanemad eelnevalt koolimajas tunde andmas, et valmistada väga vahvaid esemeid laadale müügiks, Aitäh Teile!

6. kl. „õnneloos" oli laada „nael", 4 kl. üllatas ülipopulaarse õudustetoaga, 5. klassi laualt sai osta imeilusaid omatehtud ehteid ning koduleiba, 1. ja 2. kl. laadalauad olid lookas hoidistest ning küpsetistest, suuremad klassid aga müüsid kõrvitsaid ning keemilise valemiga kompotte ☺

• Kooli viimasel nädalal enne vaheajale minekut külastasid 3. ja 4. klassi lapsed Endla teatris etendust „ R Ö Ö V L I T Ü T A R RONJA", mida mängiti viimast korda ning viimasel päeval 19. oktoobril 1. ja 2. klass etendust „PÕRRR". Vahetult enne etendust külastasid kooli kõige nooremad Pärnu Päästekomandot.

• 19.-20. oktoobril võtsid Uulu kooli 3 õpilast osa maakondlikult Õpilasesinduse laagrist Kilingi- Nõmmes. 


UULU PÕHIKOOL Pärnu maakonna meister jalgpallis

Meie poisid võitsid 2. oktoobril Tõstamaal Pärnu maakoolide meistrivõistlustel jalgpallis 8.-9. klasside poiste arvestuses I koha.
Võidukasse meeskonda kuulusid Henry Laurson, Siim-Sander Pihu, Kert Pulst, Indrek Kaiste, Reimo Madissoo, Argo Linnaste ja Martin Hõbemägi.
Poisse juhendas õpetaja Johan Kärp.
Palju õnne võidukale meeskonnale!!! Super!!!