Šablooni kasutades lõigati välja sobiva suurusega sussi lõige, traageldati ning seejärel õmmeldi kokku. Huvilised said õmmelda mitu paari susse ja õmmeldi kaks suurt sussi. Kõik sussid viiakse Tahkuranna Avatud Noortekeskusesse ja Võiste noortetuppa, kus noored neid kasutada saavad. Sama projekti raames sisustati noorte nädalavahetus Tahku Tares.

Mõlemad päevad olid pikad ja töised. Alustasime kell 11.00 ning lõpetasime kell 17.00. Usinad käsitöölised jagati kolme gruppi. Iga grupp sai endale tegevuse ning siis vahetati tegevusi.

Üheks tegevuseks oli teisipäeval valmis õmmeldud susside kaunistamine.

Teiseks oli söögitegemine, kus iga noor sai anda enda panuse lõunasöögi või oote valmimisele. Kolmandaks tegevuseks oli kangastelgedel vaiba kudumine, mis pakkus noortele väga suurt huvi.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et kolme päeva tegevustest võttis kokku osa 20 noort, valmis 40 paari susse ja 2 suurt sussi, umbes 1,5m kaltsuvaipa ning valmistati maitsvaid sööke.

Siinkohal soovin edasi anda tänusõnad kõigile, kes aitasid kaasa projekti kordaminekule.

Suur aitäh Kaja Rinaldo, Ketri Killomets, Merje Sarv ja Tahkuranna Naisseltsi pere. Samuti suur aitäh noortele, kes tegevustest osa võtsid.